Thuiswerk Moe In Coronatijd? | Zó Maak Je Je Thuiswerkplek Fijn & Productief

Helaas is bijna iedereen getroffen is door de coronacrisis. De één harder dan de ander.  Waar voor sommigen het verplicht moeten thuiswerken voelt als een verademing, is daar voor velen juist ook de ‘thuiswerk moeheid’. Werk jij ook thuis en ben je daar hélemaal op uitgekeken? Lees gauw verder!

Fleur je thuiswerkplek op

Op kantoor is je werkomgeving continu anders: de éne keer zit je op je werkplek of flexwerkplek en de andere keer zit je in een vergaderruimte met een groep collega’s. Nu je waarschijnlijk thuis werkt (aan de keukentafel) is je werkomgeving ineens een stuk saaier. Hoog tijd om je thuiswerkplek op te fleuren! 

  • Een opgeruimd bureau is key. Leg alles wat doorgaans op tafel ligt aan de kant zodat je de ruimte hebt om je werkplek elke ochtend goed in te richten.
  • Op kantoren zie je vaak veel planten en bloemen. Naast dat planten ook gezond zijn, zorgen bloemen en planten ook voor een stukje aankleding en sfeer. Zorg daarom voor bloemen en/of planten rondom je thuiswerkplek.
  • Achtergrond muziek / beeld: dat heb je op kantoor vaak ook, alleen merk je het misschien minder snel omdat je collega’s om je heen hebt. Voorkom doodse stilte in huis (tenzij je dit juist prettig vind werken) en zorg voor een sfeervol achtergrondmuziekje…

Wil je verder lezen? Het originele artikel staat op lifebeautystyle.nl:

Thuiswerk Moe In Coronatijd? | Zó Maak Je Je Thuiswerkplek Fijn & Productief

 

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *