Stijlvolle haarcreaties van SASSY Goods laten elke vrouw stralen

Zit je met je handen in het haar omdat je dochter een vlecht wil dragen? Heb je een haarziekte, maar zijn pruiken of haarwerkjes te duur? Of verlang je ernaar om je korte koppie te zien met lange lokken? Bij SASSY Goods ben je aan het juiste adres voor het creëren van een nieuwe look.

Met de pruiken en oefenhoofden van de webshop kun je volop experimenteren en heb je binnen no-time de juiste haar metamorfose te pakken. Hierdoor zorgt SASSY Goods ervoor dat iedereen zich mooi kan voelen.

Pruiken
Heb je minder haargroei of baal jij van je huidige kapsel? Kun je niet wachten om weer lang haar te hebben of blaas je mensen graag omver met een opvallende haarcreatie? Dat is een pruik van SASSY Goods echt iets voor jou. De pruiken zijn ideaal voor vrouwen die aan cosplay doen, haarproblemen, alopecia of kanker hebben of een goedkope(re) pruik zoeken die er goed uitziet. Of je nu verlangt naar een kapsel omdat je kaal bent of je bent toe aan een andere haarstijl, de pruiken zorgen ervoor dat je weer met een glimlach in de spiegel kijkt. De synthetische lace en niet-lace pruiken zijn bijna niet van echt haar te onderscheiden en verkrijgbaar in de standaard hoofdmaten van 40 en 60 cm.

Oefenhoofden
Wil je graag goed leren vlechten, maar vind je dochter het niet fijn dat je haar telkens vraagt als proefpersoon? Draag jij je haar in een staart, maar wil je weleens iets anders proberen? Dan is een oefenhoofd dé oplossing om naar hartenlust mee te experimenteren. Gebruik het haar van de pop om te knippen, vlechten of krullen. Een ideale manier om kennis te maken met verschillende haarsoorten of om diverse vechttechnieken onder de knie te krijgen. Daarnaast hoef je niet bang te zijn om fouten te maken en kun je niemand pijn doen. Zo kun je als hobbyist eerst eindeloos oefenen voordat je jouw meesterwerk in het ‘echt’ laat zien. Ook professioneel zijn de oefenhoofden ideaal om de echte skills van een kapper te ontwikkelen. De oefenhoofden zijn verkrijgbaar met echt of synthetisch haar en worden geleverd op een statief.

Over SASSY Goods
Al van kids af aan heeft Aletta Rep een fascinatie voor haar. Ze wilde kapper worden en was altijd enthousiast in de weer met het creëren van kapsels op haar oefenhoofden. Met SASSY Goods heeft ze van haar hobby haar werk kunnen maken en maakt ze dagelijks vrouwen blij met een nieuwe haarcreatie. Haar doel is om ervoor te zorgen dat iedereen zichzelf mooi voelt en met plezier in de spiegel kijkt. Naast pruiken geeft ze hobbyisten en (beginnende) kappers de mogelijkheid om hun skills te oefenen op de vele oefenhoofden. Bekijk het assortiment op www.sassygoods.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *