Smeeing mobility service brengt nu ook desinfecterende handdispensers op de markt

Handdispensers

In deze gekke tijden veranderen ondernemers vaak hun strategieën. Bij Smeeing mobility service in Soest gooien ze het alleen over een hele andere boeg. Naast autoverkoop, reparaties en het leasen van auto’s en fietsen hebben ze nu ook, handdispensers en bijbehorende desinfecterende middelen op de markt gebracht. Als een van de weinigen kunnen zij deze nog leveren bovendien, zorgen dat de touchless handdispensers vóór 1 juni geleverd kunnen worden. Een mooie oplossing voor de o.a. de horeca.

Sinds deze week verlaten de eerste handdispensers het magazijn van Smeeing in Soest. De eerste 400 bestellingen kunnen voor 1 juni geleverd worden, daarna wordt de voorraad halverwege juni weer aangevuld. Smeeing kon dankzij zijn partner Trade Marketing Solutions nu nog aan handdispensers komen.

De handdispensers werken op batterijen en op 220 volt. Ze zijn licht van gewicht, hierdoor kunnen ze overal geplaatst worden. Dit is dan volgens Smeeing en zijn partner ook direct het succes van deze handdispensers. De desinfecterende alcohol halen ze bij Hooghoudt vandaan. Ook daar is de productie over een andere boeg gegooid. De juiste kwaliteit alcohol is bij desinfecterende vloeistoffen van groot belang aldus Trade Marketing Solutions, dit moet minstens 80% ethanol beschikken anders werkt het niet desinfecterend op de huid en kan het schade veroorzaken.

Naast handdispensers biedt Smeeing ook losse bijpassende producten aan. Met het nieuwe bedrijf willen ze graag desinfecterende middelen voor een eerlijke prijs bij o.a. MKB’ers in de zaak krijgen, zodat zij ook weer op een veilige manier kunnen gaan ondernemen. Smeeing heeft alweer een nieuwe order geplaatst om nog meer handdispensers deze kant op te laten komen. De verwachting is dat het straks heel normaal is dat je, je handen desinfecteert bij binnenkomst van een winkel of een horecazaak.

Meer informatie: Handdispenser.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *