Rugpijn in het thuiskantoor?

“Een goede zithouding voor betere werkprestaties zonder ongemak en vermoeidheid”

Rugpijn in het thuiskantoor?

Iedereen herkent het. Langdurig zitten in een verkeerde houding kan lichamelijk ongemak veroorzaken. Daarom is regelmatig opstaan ​​uit uw stoel tijdens het werken aan uw bureau een absolute must.

Als oplossing voor de lichamelijke ongemakken  die het zitten veroorzaken, heeft Backjoy innovatieve producten ontwikkeld die de zithouding op een natuurlijke manier corrigeren. Door Covid19 worden steeds meer mensen gedwongen om thuis kantoorwerk te doen. De afgelopen weken heb je in de media gelezen dat thuiswerken veel ergonomische problemen oplevert.

Chiropractoren en fysiotherapeuten luiden de noodklok: vanuit huis werken met een verkeerde houding zorgt voor ongemak en lichamelijke klachten.

BackJoy ontwikkelt en distribueert innovatieve producten die de houding verbeteren. Door op een Backjoy te zitten neemt uw wervelkolom de natuurlijke S-curve aan en vermindert daardoor de druk op de wervelkolom. Hierdoor kan rugpijn worden verminderd of geëlimineerd. Daarnaast zorgt de Backjoy voor een actieve zit door het kantelende effect, waardoor je Core spieren blijven bewegen. Backjoy is licht, makkelijk schoon te maken en neem je gemakkelijk mee. Backjoy past op elke stoel. Backjoy was nog nooit zo actueel!

Over BackJoy®:

BackJoy heeft een missie om de manier waarop de wereld zit te veranderen. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en distribueert innovatieve producten die de houding verbeteren en persoonlijk welzijn radicaal veranderen. Miljoenen mensen hebben nu in meer dan 40 landen over de hele wereld de voordelen van een verbeterde houding van het zitten op een Backjoy omarmd.

Backjoy® verbetert uw houding zodat u meer uit het leven kunt halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *