Progenion’s luchtreinigers PR-940UV & PR-950UV nemen de strijd op tegen fijnstof  van houtrook.

Adem opgelucht: Progenion’s luchtreinigers PR-940UV & PR-950UV nemen de strijd op tegen fijnstof  van houtrook.

In het licht van recente discussies over de luchtkwaliteit binnenshuis heeft Progenion de luchtreinigers PR-940UV & de PR-950UV, deze geavanceerde luchtreinigers die specifiek is ontworpen om de gezondheidsrisico’s geassocieerd met fijnstof en houtrook aan te pakken. Met de herfst in volle gang en het stookseizoen voor de deur, biedt dit apparaat niet alleen relevantie maar ook een acute oplossing voor een actueel probleem.

Deze luchtreinigers maken gebruik van een combinatie van HEPA-filtratie en UV-C lichttechnologie, die effectief zijn in het verminderen van luchtverontreinigende stoffen, inclusief die veroorzaakt door houtkachels. Luchtreinigers met een HEPA filter kunnen de concentratie fijne deeltjes binnenshuis  verminderen.

Met het stookseizoen voor de deur is de timing voor de aanschaf van de  PR-940UV of  PR-950UV ideaal. Ze bieden niet alleen een vermindering  van  fijnstof binnenshuis, maar ze verbeteren ook de algemene luchtkwaliteit, waardoor huishoudens een gezondere omgeving kunnen genieten. In een wereld waar de kwaliteit van de binnenlucht steeds meer onder de loep wordt genomen, positioneert Progenion zich als een voorvechter van zuivere ademlucht en een innovatieve oplossing voor een schoner, gezonder huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *