Praktijk voor relatietherapie van Hannah Bellinkx opent haar deuren in Haarlem

Praktijk voor relatietherapie ‘Werkplaats voor ontmoeting’ opent haar deuren in Haarlem

Heb je behoefte aan het verdiepen van je relatie en ben je er klaar voor om eerlijk te kijken naar jezelf en elkaar? Je bent welkom bij de ‘Werkplaats voor ontmoeting’ van relatietherapeut Hannah Bellinkx.

Hoe kun je elkaar blijven ontmoeten in je relatie? Een liefdevolle relatie onderhouden kan een grote klus zijn. Je bent immers niet alleen geliefde, maar blijft ook het mensenkind dat tussen jou en je voorouders in staat. Want dat is wat er vaak gebeurt in een liefdesrelatie: jouw partner kust de diepste thema’s wakker die al heel lang bij jou of jouw voorouders horen. Hoe kun je daarmee leven van dag tot dag? Door echt te kijken naar pijn, overtuigingen en verwachtingen en er compassie voor te ontwikkelen.

Relatietherapie begint vaak met de vraag met welk doel en welk verlangen jullie deze stap willen zetten. Samen en soms ook in aparte gesprekken, los van elkaar, kijk je naar je eigen persoonlijke ontwikkeling en naar het systemische stuk. Dat geeft verhelderende inzichten waardoor jullie als vanzelf gaan stoppen met wachten tot de ander gaat veranderen. Langzaamaan neem je zelf verantwoordelijkheid in het omgaan met je eigen pijnpunten.

Woon je in de omgeving van Haarlem en wil je kennismaken of heb je nog vragen over relatietherapie?

Kijk op www.burobellinkx.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *