Otherside at Work breidt Xpert Suite uit met partner WeSeeDo

Slimme ondersteuning voor bedrijfsartsen en taakgedelegeerden

’s-Hertogenbosch, 17 juli 2023

Otherside at Work en WeSeeDo hebben de handen ineengeslagen. WeSeeDo is naadloos geïntegreerd in Xpert Suite waardoor online consulten net zo eenvoudig gepland en uitgevoerd worden als fysieke consulten. Hiermee worden bedrijfsartsen en andere agendagebruikers ondersteund en kunnen zij gemakkelijk en veilig beeldbellen met hun cliënten.

Met deze integratie speelt Otherside at Work in op de actuele behoefte om bedrijfsartsen en taakgedelegeerden efficiënt in te zetten, maar ook om medewerkers te betrekken bij hun re-integratie én de behoefte aan veilig beeldbellen.

Bas van den Bent, Manager Product bij Otherside at Work zegt over de samenwerking: ‘Online consulten zijn niet meer weg te denken uit de bedrijfsgezondheidszorg. Deze consulten dragen direct bij aan de efficiënte inzet van de veelal schaarse resources, zoals bedrijfsartsen en taakgedelegeerden. Met WeSeeDo bieden wij onze klanten een gebruiksvriendelijke oplossing, mooi geïntegreerd binnen ons platform Xpert Suite, waar een groeiend aantal klanten met grote tevredenheid gebruik van maakt.’

Iebele Otten, eigenaar van WeSeeDo, vult hierop aan: ‘Met de integratie van WeSeeDo met Xpert Suite gaan de klanten van Otherside at Work tijdwinst realiseren. Wij zijn trots dat we hieraan bij mogen dragen. Ik ben daarom heel blij met de samenwerking met Otherside at Work. En we hopen nog meer klanten te kunnen verwelkomen in de toekomst!’

Meer informatie Otherside at Work & WeSeeDo
Otherside at Work, opgericht in 2003, ontwikkelt cloud software om werknemers en organisaties te ondersteunen rondom bedrijfsgezondheid, sociale zekerheid en duurzame inzetbaarheid. Otherside gelooft dat slimme software bijdraagt aan veerkrachtige werknemers en daarmee het duurzame succes van organisaties. Zo gaan zij voor ‘happy professionals’. Otherside staat bekend om de nauwe samenwerking met haar klanten en partners. Periodieke user group- en design sessies bieden de klanten van Otherside de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan nieuwe software.   

WeSeeDo biedt beeldcommunicatie aan voor grote en kleine organisaties. Zij maakt beeldcommunicatie veiliger, gemakkelijker en persoonlijker. Dat is de missie van WeSeeDo. In een tijdperk vol digitale transformaties wordt menselijk contact en vertrouwen steeds belangrijker. WeSeeDo blaast zo non-verbale communicatie op internet nieuw leven in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *