Nieuwe Homeopathie Praktijk in Amsterdam Noord

AMSTERDAM NOORD- Begin van dit jaar is de nieuwe Homeopathie praktijk “Bioska” geopend in de Amsterdamse wijk Kadoelen.  Mensen in de regio die op een natuurlijke en duurzame manier met hun gezondheid willen omgaan zijn hier op het juiste adres.  

Sinds Januari 2022 is de praktijk van Tatjana Rogic – Lagendijk, Klassiek homeopaat, van Amsterdam West verhuisd naar Kadoelenweg 169E. 

“In de huidige tijd hebben we zowel reguliere als complementaire geneeswijzen nodig om onze gezondheid te kunnen onderhouden en onze balans steeds terug te kunnen vinden. Homeopathische middelen werken aan het versterken van je immuunsysteem waardoor je weerbaarder wordt tegen ziektes. De behandeling is zonder bijwerkingen en zonder chemische belasting.”

Denk aan Homeopathie bij terugkerende klachten, allergieën, huidaandoeningen, spijsverteringsproblemen, overgangsklachten, hoofdpijn, vermoeidheid, angststoornissen en veel meer.

Het eerste nieuwe project op de locatie in onze prachtige wijk is om een training Acute Homeopathie op te zetten waarbij de mensen met hooikoortsklachten leren hoe ze de allergische reacties met Homeopathische middelen zelf kunnen beheersen, zodat de klachten elk jaar verminderen.

Aanmelden kan hier: https://www.homeopathie020.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *