Montgó Lifestyle verhuist naar nieuwe locatie voor verdere groei

Amsterdam – Alicante, 8.12.2023

 

Montgó Lifestyle, geleid door Rogier Buningh en Erik Dijkshoorn, zet een snelle groei voort en trekt internationale belangstelling. Hun toewijding aan superieure zorg en welzijn leidt tot een verhuizing naar een van Europa’s mooiste locaties.

 

 

“We zijn toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke zorg en streven naar een omgeving die zowel rustgevend als inspirerend is voor onze deelnemers,” aldus Rogier Buningh, oprichter van Montgó Lifestyle. 

 

De verhuizing naar de binnenlanden van de Costa Blanca, Spanje, biedt uitgebreide capaciteit met 15 kamers en suites. Montgó Lifestyle Care richt zich op persoonlijke begeleiding voor individuen die hulp nodig hebben vanwege burn-out, verslaving, of depressie.

 

Erik Dijkshoorn, mede-eigenaar van Montgó Lifestyle, voegt toe: “Onze focus op private care stelt ons in staat om een persoonlijke benadering te bieden die aansluit op de individuele behoeften van onze gasten. We zijn verheugd om onze inspanningen voor welzijn naar een nieuw niveau te tillen in deze adembenemende locatie.”

 

Montgó Lifestyle benadrukt de waarde van pre-care, after-care en directe ondersteuning zonder wachttijden. Dit biedt onmiddellijke en voortdurende ondersteuning voor iedereen.

 

Voor organisaties en individuen die streven naar balans, biedt Montgó Lifestyle de op maat gemaakte Business Retreat. Deze programma’s richten zich op individuele plaatsing binnen organisaties, teamverbinding en verbeterde communicatie.

 

De nieuwe locatie zal duurzaamheid omarmen met zonnepanelen, eigen waterbronnen en biologische landbouw. Deze initiatieven bevestigen de toewijding aan een ecologisch verantwoorde omgeving.

 

Voor meer informatie, bezoek onze website.

Kijk naar een video van de nieuwe locatie.

Luister naar de podcast.

 

 

*Einde bericht* —

 

 

 

Voor meer informatie over dit persbericht en interviewaanvragen kunt u contact opnemen met pr@montgolifestyle.com ter attentie van Connie Fluhme
of bel +31 651 468844

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *