Mayumana Healthcare B.V. brengt hoogwaardige ultrasone behandelingsoplossing op de Nederlandse markt

– PERSBERICHT –

 

Mayumana Healthcare B.V. brengt hoogwaardige ultrasone behandelingsoplossing op de Nederlandse markt

Hillegom, 8 december 2020

In samenwerking met Misonix, Inc. komt Mayumana Healthcare B.V. met een ultrasoon systeem, dat kan worden ingezet voor wondverzorging, orthopedische-, neurologische- en wervelkolom chirurgie. Het apparaat genaamd neXus kent vele voordelen voor zowel de chirurg als het ziekenhuis en is vernieuwend op het gebied van ultrasone technologie.

Mayumana Healthcare B.V. is diep geworteld in de wereld van de urologie en in het leveren van procedure gedreven oplossingen voor diverse Nederlandse ziekenhuizen. Het bedrijf staat bekend om de uitgebreide ondersteuning die zij bieden tijdens procedures voor steenbehandelingen, prostaatmanagement en incontinentie.

Desondanks blijft Mayumana in de kern altijd in ontwikkeling. Zo is de organisatie continu op zoek naar premium producten waarmee nog betere klinische resultaten te behalen zijn. Daarnaast werken ze alleen met fabrikanten, die naast procedure gedreven oplossingen, de visie over continue ontwikkelingen en samenwerking delen.

Vanwege deze gedeelde visie en doelen heeft Misonix, Inc. de exclusieve distributie van het volledige portfolio in Nederland aan Mayumana Healthcare B.V. toevertrouwd.

Directeur Bart Verleg over deze samenwerking: ‘We zijn trots te kunnen samenwerken met wederom een fabrikant die met bewezen studies vooruitstrevend is op technisch vlak en ons daarnaast als distributeur de vrijheid geeft om de mogelijkheden van de markt te exploreren.’

Over Misonix, Inc.

De kern van het Misonix-portfolio is het leveren van marktleidende therapeutische ultrasone oplossingen. Deze oplossingen worden ook aangeboden in ‘s werelds eerste volledig multidisciplinaire ultrasone platform genaamd neXus.

neXus bedient de chirurgen met de gouden standaard op het gebied van ultrasone behandeltechnologie, geoptimaliseerde multidisciplinaire workflows en voorziet in de economische behoefte van ziekenhuizen door het werken met een alles-in-één-apparaat.

Het team van Mayumana Healthcare zal de komende maanden met alle relevante belanghebbenden in gesprek gaan over de toegevoegde waarde die ze met Misonix kunnen bieden.

 

– EINDE PERSBERICHT –

 

Neem voor meer informatie contact op met:
Mayumana Healthcare B.V.
Marlies Blok, Marketing Communicatie Manager
T: +31 252 235 800 | M: +31 615 080 855
marketing@mayuhealth.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *