Kinderen en het afscheid van een huisdier

Oberweiler, november 2020

‘Kinderen en het afscheid van een huisdier’: Een nieuw boek van Betty Heideman

 

Afscheid nemen is nooit makkelijk maar voor een kind kan het afscheid van een huisdier de eerste kennismaking zijn met diep verdriet en rouw. Een juiste begeleiding bij de rouwverwerking en het proces van overlijden is van groot belang.

 

Een nuttig en goed leesbaar boek voor iedereen die met kinderen en dieren te maken heeft. ‘Kinderen en het afscheid van een huisdier’ (99 pagina’s, ISBN: 9789402191004) is gepubliceerd via het self-publishingplatform Brave New Books. Het boek is o.a. te koop bij bol.com of via de website www.pawsofsilence.nl. Prijs: €17,50

 

Over Betty Heideman

 

Over Betty Heideman Betty Heideman is sinds 1999 intensief betrokken bij dierenwelzijn. Zij heeft diverse stichtingen opgericht (Greyhounds Rescue Holland, Animal Medical Care Foundation en stichting Djimba), en geeft workshops en lezingen. In 2015 organiseerde zij de eerste Huisdieren Uitvaartbeurs. Van haar hand verscheen in 2005 het eerste boek over (huis)dieren geadopteerd uit binnen- en buitenlandse asielen “Allochtone Viervoeters”. Hierna volgde “Asielzoekers”, “C’est la Vie” en “Oogedicht”. Betty heeft 11 jaar in Frankrijk gewoond en woont nu met de Djimba familie sinds 2016 in Duitsland. De Djimba familie bestaat uit 12 oude, gehandicapte en getraumatiseerde honden, 2 katten en ex-legbatterij kippen. Met de webshop www.pawsofsilence.nl wil zij mensen troost brengen die een (huis)dier verloren zijn, hier is het boek ook te bestellen.

 

Informatie Redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per telefoon 0049 6569 9649970 of mail info@bmh-begin.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *