Hulphond voor Aiden

http://www.gofundme.com/f/hulphond-voor-aiden

Hey, ik ben Aiden. Ik woon in het zonnige, Limburgse Weert, samen met mijn vriendin Laury, mijn 2 katten, 2 konijnen en hamster. Ik ben 19 jaar, en uit mijzelf als non-binaire trans masc. (mijn voornaamwoorden zijn hij/hem).
Sinds een jonge leeftijd, loop ik al wekelijks bij de GGZ naar binnen. Veel therapievormen zijn voor mij niet meer onbekend. Cognitieve Gedrags Therapie, Schema Therapie, Imaginatie Therapie, Eye Movement Desensitization Reprocessing (EMDR), Trauma Verwerking, Emotionele Regulatie Therapie.
In mijn leventje tot nu toe, heb ik meerdere persoonlijkheidsstoornissen ontwikkelt. Waaronder Autisme, Borderline, Post-Traumatische Stress, en een chronische depressieve stoornis. Deze stoornissen maken het leven van vandaag, ondraagelijk.
Ik kan niet alleen boodschappen doen, ik kan niet meer met het openbaar vervoer, geniet niet meer van oude hobbies, en soms kan ik zelfs niet uit bed komen.
In de zoektocht naar een betere toekomst, heb ik moeten dealen met automutilatie (self-harm) en suïcide pogingen. Ik ben nu twee keer opgenomen in het ziekenhuis, in de hoop wat rust te creëren in mijn hoofd.
Maar tevergeefs.
Ik heb tot een aantal maanden geleden altijd de hoop gehouden dat het weer goed zou komen, maar therapie schijnt nooit genoeg te zijn. Nu ik deze hoop ben verloren, moet iemand anders deze voor mij terug vinden. En hoe kan dat beter dan met een super speurneus ?!
Een puntje van licht toen ik leerde over het concept van een psychiatrische hulphond. Ze worden getraint om van te voren al aan te voelen wanneer het dreigt fout te gaan. Deze hond kan mij helpen, leren en signaleren. Hij of zij kan mij helpen mijn leven weer terug te krijgen, verder te gaan met mijn studie, te gaan werken, en alles daar tussenin en omheen.
 
Helaas kost de training van deze hond €20.000,- (Bij stichting Bultersmekke) Dit is exclusief de aanschaf van de hond, en al zijn of haar benodigdheden. De Wet Maatschappelijke Ondersteuning kan mij niet helpen in deze financiëring, omdat er te weinig wetenschappenlijk onderzoek is naar de resultaten van pyschiatrische hulphonden.
 
Voor mij is het leven nu uitzichtloos, help mij mijn toekomst terug te krijgen!
 
Alle donaties, groot of klein, zijn van enorme meerwaarde.
 
Deze GoFundMe delen betekend daarom ook onbegrijpelijk veel voor mij.
 
Liefs Aiden ❤
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *