Haagse Thuiszorg digitaliseert instroom verwijzingen

14 april 2021

 

Verwijzers in Den Haag, Rijswijk en Leidschendam Voorburg kunnen vanaf vandaag eenvoudig digitaal verwijzen naar Haagwest Thuiszorg in Den Haag.

Om dit te bereiken, is Haagwest Thuiszorg aangesloten op het digitale zorgplatform ZorgDomein.

 

Op ZorgDomein is bijna al het zorgaanbod van Nederland te vinden. Het zorgaanbod van Haagwest Thuiszorg is hier vanaf heden aan toegevoegd. Verwijzende behandelaars (zoals huisartsen en ziekenhuizen) en hun patiënten hebben zo direct inzicht in het beschikbare zorgaanbod én actuele wachttijden. Met een paar kliks kiezen zij passende vervolgzorg. De verwijzing gaat vervolgens digitaal, met alle benodigde patiëntinformatie vanuit het informatiesysteem van de behandelaar naar Haagwest Thuiszorg

 

Betere voorbereiding 

Zo beschikt de wijkverpleegkundige van  Haagwest Thuiszorg bij het maken van de afspraak over alle benodigde informatie van de cliënt. De afspraak is daardoor zo gemaakt. En de cliënt ziet meteen welke informatie deze moet klaarleggen.  

 

 

Noot voor de redactie

Over Haagwest Thuiszorg

Haagwest Thuiszorg biedt thuiszorg in  Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam met kleine wijkgerichte teams. De cliënt krijgt daardoor elke dag zorg van dezelfde verpleegkundigen en verzorgenden. Haagwest Thuiszorg is gespecialiseerd in verpleging en verzorging, waaronder ook palliatieve zorg.

A: Laan van de Mensenrechten 186, 2552 NW Den Haag

W: www.haagwest.nl

M: info@haagwest.nl

T: 070- 74404779

 

Over ZorgDomein

ZorgDomein is een slim platform dat al 18 jaar de zorgsector efficiënter en effectiever maakt. Door zorgvraag en zorgaanbod bij elkaar te brengen en veilige gegevensuitwisseling mogelijk te maken, kunnen processen efficiënt worden ingericht. Vrijwel alle ziekenhuizen en huisartsen werken al met ZorgDomein. Steeds meer zorginstellingen, paramedici en verwijzersgroepen sluiten aan. Lees meer of neem contact op met Fleur van Tellingen, communicatie specialist

M tellingen@zorgdomein.nl    T: 06 14 698 120 / 020 471 38 17.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *