GoodBeerSpa Brussel viert 2-jarig bestaan en introduceert verfijnde biercosmetica onder het merk GoodBeer

VOOR ONMIDDELLIJKE PUBLICATIE

GoodBeerSpa viert 2-jarig bestaan in Brussel, verwelkomt klanten uit meer dan 50 landen en perfectioneert bier- en hop-gebaseerde cosmeticalijn onder het merk GoodBeer, waaronder biershampoo, bodylotion en haarelixir.

[Brussel, 18/05/2023] – GoodBeerSpa, de revolutionaire wellnessbestemming in het hart van Brussel, markeert met trots zijn succesvolle tweejarige jubileum. Gedurende deze periode heeft GoodBeerSpa klanten vanuit meer dan 50 landen ontvangen, die allen onder de indruk zijn van de unieke bier- en hop-gebaseerde cosmetische behandelingen die worden aangeboden. Als onderdeel van het jubileum heeft GoodBeerSpa zijn merk GoodBeer gelanceerd, dat een exclusieve lijn van bier- en hop-gebaseerde cosmetica omvat, waaronder biershampoo, bodylotion en haarelixir.

GoodBeerSpa is uitgegroeid tot een wereldwijde sensatie en heeft bezoekers aangetrokken die op zoek zijn naar een unieke en verfrissende wellnesservaring. Met zijn focus op bier en schoonheid heeft GoodBeerSpa een nieuw tijdperk ingeluid in de cosmetica-industrie. Het merk heeft zichzelf gepositioneerd als een pionier op het gebied van bier- en hop-gebaseerde verzorging en heeft de afgelopen twee jaar zijn technieken verfijnd om de beste resultaten te behalen.

GoodBeerSpa’s nieuwe merk, GoodBeer, belichaamt de essentie van bier en hop in een breed scala aan producten die gericht zijn op het verbeteren van de schoonheidsroutine van zijn klanten. De biershampoo van GoodBeer biedt een verkwikkende en voedende reiniging, terwijl de bodylotion de huid hydrateert en verzacht met zijn voedende eigenschappen. Het haarelixir van GoodBeer is speciaal ontworpen om het haar te versterken en te revitaliseren, waardoor het er gezond en glanzend uitziet.

“De afgelopen twee jaar zijn een ongelooflijke reis geweest voor GoodBeerSpa”, zei Benedict Biebuyck, de oprichter van GoodBeerSpa. “We zijn verheugd om klanten uit alle hoeken van de wereld te verwelkomen en hen te laten kennismaken met de voordelen van bierbaden en van bier- en hop-gebaseerde cosmetica. Met ons nieuwe merk GoodBeer willen we onze klanten een uitgebreid assortiment bieden, dat de kracht van bier en hop combineert met hoogwaardige ingrediënten.”

De jacuzzi’s bij GoodBeerSpa zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om een unieke en verfrissende ervaring te bieden. Terwijl je ontspant in het warme water doordrenkt met hop, mout en biergist, worden de voedende eigenschappen van deze bier-ingrediënten opgenomen door je huid, wat kan bijdragen aan hydratatie en het behoud van een gezonde uitstraling.

Daarnaast heb je bij GoodBeerSpa, in je privé ruimte, je eigen tap, waar je kunt genieten van de heerlijke smaak van Baptist bier. Of je nu alleen bent of met vrienden, het hebben van een privé tap naast je jacuzzi zorgt voor een extra element van plezier en genot tijdens je ontspanningssessie.

Ter gelegenheid van het tweejarig jubileum en de introductie van het merk GoodBeer, biedt GoodBeerSpa speciale promoties en arrangementen aan haar klanten. Dit is een uitgelezen kans om de unieke en verfrissende wereld van GoodBeerSpa te ervaren en te genieten van de voordelen van bier en hop in cosmetica.

Over GoodBeerSpa: GoodBeerSpa is een innovatieve wellnessbestemming gevestigd in Brussel, België. Met een passie voor bier en schoonheid biedt GoodBeerSpa unieke bier- en hop-gebaseerde cosmetische behandelingen en producten. Het merk streeft ernaar om een ongeëvenaarde ervaring te bieden en klanten over de hele wereld te inspireren.

Voor media-aanvragen kunt u contact opnemen met:

Benedict Biebuyck – Zaakvoerder – ben.biebuyck@gmail.com – +32486637679

Opmerking voor redacteuren: Beelden en aanvullende informatie zijn op aanvraag beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *