Flowee spijkermat biedt uitkomst bij stress en burn-out klachten

In de waan van alle dag is het lastig een rustmoment te nemen en een goede balans te vinden tussen werk en privé. Door het gebruik van de Flowee spijkermat creëer je een moment voor jezelf en kun je uitchecken van alle prikkels om je heen. Hierdoor ontspannen je spieren en ervaar je innerlijke rust, zodat je lichaam de kans krijgt op te laden. Een perfecte aanvulling op jouw dagelijkse routine.

Stress, burn-out klachten en slecht slapen zijn veel gehoorde klachten. In onze drukke samenleving krijg je het gevoel dat je continu ‘aan’ moet staan. Er is weinig tijd voor ontspanning, terwijl het lichaam een relax-moment juist zo hard nodig heeft. De spijkermat van Flowee biedt uitkomst. De mat brengt je lichaam in balans, zodat je meer rust ervaart en tijd overhoudt voor leuke activiteiten.

Relax Your Senses
Bij het noemen van een ‘spijkermat’ zullen mensen schrikken, want dat doet toch pijn?! De eerste 20 seconden voelen de spijkertjes ook pijnlijk scherp op je lichaam, maar binnen een minuut wordt het een ‘fijne pijn’. De scherpe uiteinden van de spijkermat, ook wel bekend als acupressuurmat, prikken in de zenuwuiteinden van de huid. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt het warm op de plek waar je de mat gebruikt. Na zo’n vijf minuten zal de natuurlijke lichaamsontspanning het overnemen en kan het relaxen beginnen. Dan komen body en mind weer in balans.

Verlichting van pijn
De spijkermat kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Naast ontspanning wordt het ook ingezet bij diverse (pijn-) klachten. Denk aan de rug, buik, benen en billen. Door het gebruik van de spijkermat wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor afvalstoffen beter en sneller worden afgevoerd en het lichaam gelukshormonen – zoals endorfine en oxytocine – aanmaakt. Dit zorgt voor ontspanning van je systeem, voor meer energie en vermindering van pijnklachten. Je lichaam komt in balans en dat is een belangrijke eerste stap bij herstel van bijvoorbeeld een burn-out. Naast de originele spijkermat heeft Flowee een spijkerkussen en een klein model speciaal voor de voeten. Het kussen is fijn om te gebruiken als je last hebt van hoofdpijn, migraine, een stijve nek of schouders.

Goed voor jou en de wereld
De kernwaarden voor Flowee zijn: relax, puur, geluk, genieten, duurzaamheid en kwaliteit. Zo verantwoord mogelijk ondernemen hoort daar ook bij, net als duurzaamheid. Met de Flowee spijkermat ECO zorg je goed voor jezelf én de wereld. De vulling is namelijk gemaakt van 100% natuurlijke kokosvezels en daardoor milieuvriendelijk en duurzamer. Daarnaast heeft Flowee ervoor gekozen om te werken met een kleine fabriek in India, waar ongeveer 40 medewerkers onder goede omstandigheden met elkaar samenwerken.

Over Flowee
Flowee wordt gerund door Tamara en Manon en is sinds 2011 hét Nederlandse merk spijkermatten. Het bedrijf heeft als doel mensen vaker en beter te laten ontspannen. Hiervoor werkt Flowee intensief samen met orthomoleculair therapeuten, osteopaten, masseurs, lifestyle coaches, sportscholen en yogacentrums. Flowee organiseert regelmatig speciale events, zoals de Flowee Relaxdag op donderdag 29 juni 2023. Een dag waarop je aan de slag gaat met ontspanning en het trainen van een positieve mindset. Aan het eind van de dag ga je met nieuwe energie en inspiratie naar huis. Naast spijkermatten kun je bij Flowee terecht voor andere relaxproducten zoals meditatiekussens. Bekijk het complete assortiment op www.flowee.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *