Eerste praktische lactose intolerantie cursus gelanceerd

 

– – – – – – –  PERSBERICHT – – – – – – –

‘Mensen met een lactose intolerantie snakken naar simpele en alledaagse tips’

 

07 juni 2021 – Blogger Muriel ten Haken lanceert de online cursus ‘Blij leven met een lactose intolerantie’. De cursus is bedoeld voor mensen met een lactose intolerantie die praktische tips en houvast zoeken in hun dagelijkse lactosevrije leven.

 

Zij wil hiermee voorkomen dat mensen met een lactose intolerantie verzeild raken in een eindeloze zoektocht naar een fijn lactosevrij leven. Tegelijkertijd wil ze ook taboes doorbreken die bij een lactose intolerantie horen, zoals vieze winden laten, plotseling opkomende diarree en schaamte.

 

‘Toen ik in 2016 ontdekte dat ik een lactose intolerantie had, ontstonden er bij mij meteen 1001 vragen over hoe je je dagelijkse leven praktisch inricht. Ook wilde ik in simpele taal geïnformeerd worden over wat een lactose intolerantie is en wat er ‘niet pluis’ is in mijn lichaam. Ik miste een handige cursus die mij dat van A tot Z allemaal zou leren en dat bracht mij op het idee om het zelf te ontwikkelen. De cursist neem ik mee in mijn dagelijkse lactosevrije leven’, aldus Muriel.

 

Velen snakken naar tips en taboes uit het dagelijkse leven

De blogger lanceerde in 2016 de blog Blij Lactosevrij en in 2019 de blog Veertigplus mus die samen maandelijks tienduizenden bezoekers aantrekken. Op beide platformen informeert zij regelmatig haar volgers over het leven met een lactose intolerantie en andere voedselintoleranties en voedselallergieën. Muriel: ‘Ik merk dat mensen met een lactose intolerantie snakken naar simpele en alledaagse tips. Mensen willen gewoon weten hoe het écht is om te leven met een lactose intolerantie. Tips uit het dagelijkse leven gegrepen, zeg maar, en die geef ik ze’.  

 

De cursus ‘Blij leven met een lactose intolerantie’ bestaat uit 11 videolessen met 3 uur aan videomateriaal, inclusief 3 bonussen. In 6 stappen werkt de cursist toe naar een blij lactosevrij leven. De cursist volgt de cursus in zijn of haar eigen tempo en kan er direct mee starten. De normale prijs is 47 euro, inclusief BTW.

 

 

Kijk voor meer informatie op: www.veertigplusmus.nl/online-cursus-blij-leven-met-een-lactose-intolerantie.    

 

 

– – – – – – –  EINDE PERSBERICHT – – – – – – –

NOOT VOOR DE REDACTIE

Ik zou het op prijs stellen wanneer u aandacht wilt besteden aan bovenstaande persbericht. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Muriel ten Haken, muriel@veertigplusmus.nl.

Promotievideo: https://youtu.be/gwjbPLLdFCA

Link naar de cursus: www.veertigplusmus.nl/online-cursus-blij-leven-met-een-lactose-intolerantie

De foto’s en de video zijn gemaakt door Muriel ten Haken en kosteloos en vrij van rechten te plaatsen.

Extra afbeeldingen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *