Een wondermiddel tegen migraine

Dokter Anthony helpt cliënten te ontsnappen aan chronische migraine door middel van Botox

Ruim 1 miljoen Nederlanders hebben last van chronische migraine. Migraine is meer dan een simpele hoofdpijn; het is consistent en heeft een negatieve impact. Uit een studie uit 2016 bleek zelfs dat migraine op de tweede plaats kwam als meest slopende aandoening. Daarom is het logisch dat mensen die aan migraine lijden op zoek zijn naar snelle en betrouwbare verlichting.

Gelukkig kan Dr. Anthony helpen. Botox injecties hebben bewezen te helpen de frequentie en intensiteit van migraine aanzienlijk te verminderen.

Wat is migraine?

Migraine is hoofdpijn die dagenlang kan aanhouden. Als iemand meer dan vier dagen per maand hoofdpijn heeft, wordt de diagnose chronische migraine gesteld. Hier zijn enkele symptomen van migraine:

De pijn kan hevig of dof zijn, bonzend of consistent.
Gevoeligheid voor licht en geluid
Pijn in het gezicht, hoofd of nek
Duizeligheid of licht in het hoofd
Misselijkheid

Helaas weten artsen niet precies waardoor migraine wordt veroorzaakt. Een groot deel van de bevolking heeft last van migraine. Migraine treft alle rassen en etniciteiten, dus het is moeilijk om een oorzaak te achterhalen. Gelukkig kan Dr. Anthony patiënten helpen verlichting te vinden door middel van Botox.

Hoe helpt Botox?

Botox remt (verdooft) chemische effecten op zenuwuiteinden. Dus wanneer Botox rond het hoofd en de nek wordt geïnjecteerd, wordt de pijn beheersbaar. De resultaten variëren, maar cliënten melden een verschil van weken tot maanden na de injecties.

Dit is een veilige en effectieve behandeling voor patiënten die meer dan vijftien dagen per maand last hebben van migraine. Bovendien neemt de afspraak slechts tien minuten van de tijd van de cliënt in beslag. Daarom kunnen ze hun leven weer oppakken zonder operatie of medicijnen. In de gevallen dat de migraine voortkomt uit spierspanning zal de migraine 3 dagen na de behandeling afnemen.

Betaalbaarheid van de behandeling

Medische behandelingen kunnen duur zijn. Toch is Dr. Anthony in de eerste plaats toegewijd aan zijn patiënten en hun welzijn. Daarom biedt Dr. Anthony lage, betaalbare tarieven voor patiënten. Mensen zijn verbaasd over hoe betaalbaar en gemakkelijk het proces is wanneer ze klant worden bij iClinics.

Dr. Anthony heeft veel patiënten geholpen hun migraine te beheersen. Het systeem om de frequentie van chronische migraine te verminderen is bewezen en kan voor veel patiënten werken. Voor degenen die meer dan vijftien dagen per maand chronische migraine hebben, neem vandaag nog contact op met iClinics Breda voor een kosteloos consult

Haagdijk 1
4811TN Breda
https://iclinics.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *