De week van de HSP

Positieve aandacht voor hoogsensitiviteit tijdens Week van de HSP

Voor het derde achtereenvolgende jaar kunnen hoogsensitieve personen (HSP) een week lang de kennis over hun eigenschap vergroten en meedoen aan allerlei interessante (online) evenementen. Van 13 tot en met 19 juni bieden tientallen professionals in Nederland en België webinars, workhops, e-books, stiltewandelingen en diverse kortingsacties aan.

 Initiator is de Nederlandse kerngroep HSP-professionals die hooggevoeligheid een bredere bekendheid wil geven en alle activiteiten heeft gebundeld op www.weekvandehsp.nl

Nog steeds weten veel mensen niet wat hoogsensitiviteit daadwerkelijk inhoudt. Dit geldt voor zowel het brede publiek (20% van de bevolking is namelijk hoogsensitief) als professionals in bijvoorbeeld onderwijs, zorg en Human Resource. Hoogsensitiviteit is een eigenschap waarbij mensen meer prikkels waarnemen en die informatie diepgaand verwerken. Dat heeft voor-en nadelen. HSP verdienen begrip en (desgewenst) de juiste begeleiding om hun rijke talenten te ontplooien.

De Week van de HSP biedt iedereen de mogelijkheid kennis te maken – dan wel de verdieping te zoeken – met deze eigenschap en haar voor- en nadelen. Er zijn vele informatiesessies op diverse niveaus, downloads (boekjes, gidsen, kaartensets, infographics enzovoorts), coachingsmogelijkheden en allerlei cadeautjes (mindfulnesspakket, Bach bloesem, massage). Kortom; een week lang het volle licht op hoogsensitiviteit.

Bij Brigit biedt in de regio van het Vechtdal Bach Bloesem remedies en Access Bars behandelingen aan voor hoogsensitieve personen van alle leeftijden. Kijk voor meer informatie op  www.deweekvandehsp.nl  en vind mij onder het kopje producten, Bij Brigit Bach Bloesem remedies en Bij Brigit Acces Bars, op vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni  heet ik je van harte welkom! Plan een afspraak in via mail, app of telefonisch. Kijk voor meer info. op  www.bijbrigit.nl  

 

                                                                              

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *