China omarmt de NineMinMax® Business Yoga, ontwikkeld door de Nederlandse Business Yogi Sat Kirtan Kaur Khalsa.

Hoofddorp – Sat Kirtan Kaur Khalsa, auteur van het boek ‘Bye Bye Stress in 9 Minutes or Less’ heeft samen met collega Guru Gian 50 studenten in China opgeleid tot Business Yoga docent. Haar unieke NineMinMax® methode past perfect bij de enorme werkdruk in China, waar een werkweek van 72 uur heel normaal is.

“De werkdruk en het systeem verander je niet 123, maar de manier waarop je ermee omgaat, daar heb je wel  invloed op.” Sat Kirtan leidde al langer yoga docenten op in de door haar ontworpen NineMinMax® methode om zo de yogatools te delen met werknemers en dus nu ook in China. Want zo zegt ze: “Alle werknemers hebben tools nodig om op een gezonde manier om te gaan met stress op het werk. Tools die ze elk moment kunnen inzetten om gedurende de dag hun eigen batterij op te laden, zodat ze zoveel meer aan kunnen en zichzelf de hoogste prioriteit geven.”

De NineMinMax® methode bestaat uit 3 specifieke oefeningen van elk 3 minuten. Het zijn bestaande oefeningen uit de Kundalini Yoga, de yoga van bewustzijn. Door die oefeningen te doen, reset je je hele systeem. Je hoeft er niet voor naar een yogastudio, ook omkleden is niet nodig. Na afloop voel je je helderder, krachtiger en vitaler.

De Chinezen hebben de methode omarmt en verzorgen nu dagelijks deze korte en krachtige Business Yoga sessies online. De eerste reacties van de deelnemers zijn erg enthousiast en de 2de ronde van de opleiding in China is gepland voor dit najaar.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *