Automatische haarstyling tools worden steeds populairder

Op het gebied van techniek wordt er steeds meer mogelijk. Zo ook op het gebied van haarstyling tools. De laatste jaren zijn stijltangen en krultangen geëvolueerd van groot en onhandig naar steeds kleiner en compacter. Er bestaan nu zelfs automatische krultangen die al het werk voor je doen en stoom stijltangen die veel beter zijn voor je haar dan ‘normale’ stijltangen. De verandering die momenteel plaatsvindt zijn draadloze haarstyling apparaten. Zo kun je je haar stylen zonder dat je vastzit aan een snoer. 

Automatische krultangen

Een automatische krultang is één van de nieuwste technologieën op het gebied van haarstyling. Een automatisch roterende krultang is een krultang die zelf de krullen draait in een zogenoemde ‘krulkamer’. Het enige wat je hoeft te doen is een plukje haar te pakken en deze aan te brengen in de krultang. Een groot voordeel is dat je krullen op deze manier sneller gemaakt worden dan wanneer je dit zelf doet, maar ook dat je je handen niet meer kunt verbranden aan je krultang. 

Stoom stijltangen

Nog een populaire haarstyling tool is de stoom stijltang. Waar een andere stijltang alleen de hitte van platen gebruikt om je haar te stijlen, gebruikt deze stijltang ook stoom tijdens het stylen. Op deze manier wordt je haar goed beschermd en gehydrateerd tijdens het stylen door de stoom die in je haarschubben terecht komen. Het resultaat is minder beschadigd haar en super glanzende lokken. Momenteel is de bekendste stoom stijltang de Steampod 3.0 van L’Oréal. Ook voegen steeds meer bekende merken op het gebied van haarstyling een stoom stijltang toe aan hun assortiment. 

Draadloze haarstyling tools

De laatste trend op het gebied van haarstyling zijn draadloze haar tools. Door het gebruik van een innovatieve technologie worden stijltangen en krultangen steeds compacter en hoeven ze ook niet constant ingeplugd te zijn in het stopcontact. De tangen moeten tussendoor wel opgeladen worden, maar dit kan gemakkelijk gedaan worden in een oplaadstation. De meest bekende draadloze haarstyling tool is de Dyson Corrale stijltang. Ook voegen momenteel steeds meer merken een draadloze haar tool toe aan hun assortiment. Zo bestaat er nu bijvoorbeeld ook een draadloze BaByliss krultang en stijltang. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *