Afvallen met gezond eten doe je met Slinc.

Afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner. Slinc. laat zien dat lekker en gezond heel goed kan, ook tijdens het afvallen. Zeker nu in de lockdown waarbij veel mensen zijn aangekomen, is gezond eten belangrijk. Je versterkt daar ook het immuunsysteem door en bent daardoor meer resistent voor het binnendringen van virussen zoals Covid.

Je blijft met Slinc. alles eten wat het lichaam nodig heeft: koolhydraten, eiwitten en vetten. Met zes eetmomenten per dag eet je om de 2 tot 2,5 uur. Regelmatig en voedzaam eten verhoogt je stofwisseling en daarmee ook je (vet) verbranding. Je valt af, maar je blijft wel normaal eten. Dat zie je op de weegschaal, maar dat merk je ook in je kleding. En zichtbaar resultaat werkt motiverend.

Maar wat eet je dan?

Je eet vooral veel! Je gaat vooral anders eten. Het is belangrijk dat je voedzaam voldoende eet, zodat het lichaam optimaal werkt. Hierdoor krijg je een hoge vetverbranding en daarmee ook het resultaat op de weegschaal. Je valt eindelijk de kilo’s af die je kwijt wilt.

Met Slinc. eet je gewoon producten die je in de supermarkt koopt, normaal eten dus en geen maaltijdvervangers. Door regelmatig over de dag voedzaam te eten, blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter.

Het eetschema van Slinc. ziet er elke dag hetzelfde uit, maar je bepaalt zelf wat je eet. Er is een makkelijke en overzichtelijke voedingslijst waar je uit kiest.

Gratis gezonde recepten

In de avond kun je gewoon mee eten samen met je gezin of partner, wel zo handig! Zolang je de juiste verhoudingen en porties aanhoudt, mag je eigenlijk alles hebben. Zo eet iedereen lekker mee. Inspiratie nodig voor een gezonde avondmaaltijd? Slinc. biedt meer dan 200 gratis slanke recepten. Als je wilt, zet elke dag iets anders op tafel.

Voedingssupplementen

Naast voedzaam en lekker eten maak je tijdens het afvallen gebruik van supplementen op natuurlijke basis. De aanvulling van de plantaardige supplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit ondersteunt het afvallen met normaal eten. De combinatie van het eetpatroon en de aanvulling van supplementen maakt het programma compleet. Afvallen was nog nooit zo makkelijk én lekker.

 

Afslankcoach Rachel Hulshof

Rachel is ervaringsdeskundige en viel zelf ooit veel kilo’s af. Ze deelt haar verhaal over emotie-eten en eetbuien naar rust in eten met Slinc. Dat inspireerde haar om zelf vrouwen te gaan begeleiden in afvallen. Rachel: “Ik heb door Slinc. zoveel balans gevonden, eindelijk geen frustratie eten meer. Dat is zo’n cadeau aan jezelf, ik gun dat elke vrouw.” Inmiddels begeleid Rachel al meer dan 15 jaar vrouwen in haar afslankstudio in Eindhoven.

Succes van Slinc.

Dat Slinc. een succes is, blijkt niet alleen aan de resultaten in gewicht. Inmiddels is Slinc. uitgegroeid tot 40 Slinc. coaches in Nederland en België. Rachel: “Ik startte met dit dieet voor mijn eigen studio in Eindhoven, maar al snel kreeg ik aanvragen van andere studio’s en om met mijn product te gaan werken. Ik vind het een groot compliment, maar ik ben vooral blij dat ik op deze manier heel veel vrouwen en mannen kan helpen met afvallen.”

Op gewicht blijven

Slinc. is een niet alleen afslankdieet, maar begeleidt ook in op gewicht blijven met Fase 2 en 3. Want het houdt niet op als je je streefgewicht hebt bereikt. Je wil de kilo’s die je bent afgevallen natuurlijk ook niet meer aankomen. Je gaat van mager en light producten uiteindelijk helemaal terug naar je zoveel mogelijk onbewerkte producten. Het lichaam voeden zoals het bedoeld is voor meer lichamelijke en mentale balans. Dat maakt Slinc. een uniek afslankprogramma van A tot Z. Afvallen én op gewicht blijven.

Bekijk Slinc. op www.rachelhulshof.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *