EsportsCommunity: De eerste complete Esports-hub van de Benelux

EsportsCommunity brengt fans van de snelst groeiende sport ter wereld bij elkaar met nieuws, deals, chatrooms, een agenda en meer.

EsportsCommunity lanceert na een uitgebreide testfase de eerste complete Esports-hub van de Benelux. ‘S werelds snelst groeiende sport verdient een toegewijde community-hub, waar fans samenkomen op één plek voor het laatste nieuws, de beste hardware en accessoires, de tofste livestreams en de voordeligste gamer-deals. De missie van EsportsCommunity is om de nummer één Esports-community van de Benelux te worden waar gamers, professionele Esporters en fans bij elkaar komen om hun passie te delen.

EsportsCommunity is ons antwoord op een van de meest potentievolle markten van dit moment,” aldus Patrick Heijmans, CEO van EsportsCommunity en specialist op het gebied van E-commerce optimalisatie. “Gamers hebben behoefte aan een centrale plek waar alle aspecten van deze breed gedragen hobby bij elkaar komen. Met onze unieke formule willen we Esports-fanaten informeren over ontwikkelingen in de game-industrie, maar ook op het gebied van Esports-teams en -toernooien. Daarnaast helpen we consumenten bij het uitzoeken van de beste gaming-hardware.”

Het platform bestrijkt meerdere media om op deze manier zoveel mogelijk Esports-liefhebbers van dienst te kunnen zijn. Via een wekelijkse nieuwsbrief brengt EsportsCommunity ontvangers op de hoogte van de hoogtepunten van die week, op basis van de voorkeuren van de ontvanger zelf. Via Discord – de grootste naar gamers georiënteerde chatdienst met 140 miljoen maandelijkse gebruikers – brengt EsportsCommunity fans samen voor gesprekken en natuurlijk game-sessies.

Tot slot werkt EsportsCommunity nauw samen met lokale webshops en verkopers om de beste gaming-hardware voor de voordeligste prijzen bij gamers te krijgen. Heijmans: “Er is een gigantisch aanbod van hardware in de gaming-markt, maar die is ongelofelijk ondoorzichtig voor de consument. Door met streamers, Esporters en fans samen te werken, helpen we gamers bij het uitzoeken van de beste accessoires voor de meest schappelijke prijzen.”

Over EsportsCommunity
EsportsCommunity is een beginnende Nederlandstalige website die sinds de overname door SEO specialist Patrick Heijmans wekelijks met honderden unieke lezers groeit. Het is het enige platform in de Benelux met deze unieke combinatie van Esports-gerelateerd nieuws en deals, in combinatie met een toegewijde community van gelijkgestemde fans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *