NV Continental Land Company il

Continental Land Company NV in liquidatie
(Voorheen NV Nieuwe Nederlandsch-Amerikaansche Hypotheekbank)

Amortisatiebewijzen

De Vereffenaar van Continental Land Company NV in liquidatie (B.V. Administratiekantoor opgericht door Bankierskantoor M van Embden N.V.) bericht, dat in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 21 december 2021, door de aandeelhouders is besloten een 17e uitkering  te doen op Amortisatiebewijzen van de N.V. Continental Land Company in liquidatie van:

€ 5,00 per Amortisatiebewijs.

Het volgende tijdschema is van toepassing:

24 maart 2022   Ex  aflossing
29 maart 2022   Record date
30 maart 2022   Betaalbaarstelling

Amortisatiebewijshouders ontvangen de uitkering onder inhouding van 15% dividendbelasting.

De uitkering zal geheel in contanten vanaf 30 maart 2022 betaalbaar worden gesteld via de instellingen waar de Amortisatiebewijzen zich op de record date (na sluiting van Euronext Amsterdam) in bewaring bevonden.

Amortisatiebewijshouders die hun stukken niet bij een bank of commissionair in bewaring hebben gegeven dienen aflossingsbewijs nummer 17 in te leveren ten kantore van B.V. administratiekantoor opgericht door Bankierskantoor M. van Embden N.V. , Kennemerstraatweg 464 (kantoor 8), 1851 NG te Heiloo (telefoon 0650514448). Met vermelding van naam eigenaar en bankrekeningnummer en met vermelding op wiens naam het bankrekeningnummer is gesteld.

Bezitters van halve Amortisatiebewijzen, de zogenaamde scrips, dienen deze ter afstempeling in te leveren bij bovengenoemd Administratiekantoor, op de scrip zal een stempel verschijnen waarop vermeld staat dat een 17e uitkering heeft plaats gevonden van € 2,50 per scrip.

Heiloo, 9 maart 2022
De Vereffenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *