Finaforte start als tussenpersoon met crowdfunding

Finaforte start vanaf 12 april met crowdfunding (Finaforte Invest). Als tussenpersoon in zakelijke financieringen levert Finaforte hiermee nog meer maatwerk voor ondernemers om aan een passende financiering te komen. Daarnaast wordt voor investeerders een solide mogelijkheid geboden om een mooi rendement te behalen.

Finaforte heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring met het regelen van maatwerkfinancieringen voor ondernemers. Voor investeerders is dit een groot voordeel. Zij kunnen straks investeren in vastgoed- en bedrijfsleningen die exclusief vanuit het ervaren adviesteam van Finaforte komen. Finaforte werkt voor de crowdfundingtechniek en -bemiddeling samen met NLInvesteert die over de benodigde AFM-vergunning beschikt. Daarmee hebben twee sterke partijen elkaar gevonden voor de samenwerking.

Laagdrempelig investeringsplatform met zekerheden voor investeerders

Met crowdfunding kun je een brede investeringsportefeuille opbouwen met een mooie spreiding. Doordat je kunt investeren in zakelijke hypotheken of financieringen aan MKB-groeibedrijven kun je als investeerder kiezen voor het rendement en risico die het beste bij je passen. Instappen kan al vanaf € 1.000. Als investeerder behaal je een rendement vanaf 6% tot wel 11% afhankelijk van de investeringskans waar je op inlegt. De investeringskansen liggen over het algemeen tussen de € 250.000 en € 5.000.000.

Ondernemers en investeerders vinden elkaar

Waldy Pollack, CEO van Finaforte, is erg blij dat wordt gestart met crowdfunding. “Als specialist in financieringen voor ondernemers is het een vanzelfsprekende stap dat we op deze manier nog meer maatwerkoplossingen kunnen bieden aan onze ondernemers. Daarnaast bieden we solide mogelijkheden voor investeerders om een mooi rendement te behalen.”

Nieuwe website met investeringskansen

Voor Finaforte Invest is een nieuwe website gelanceerd: www.finaforte.nl/invest/. Op deze site kunnen investeerders de komende tijd de eerste investeringskansen bekijken. Investeerders kunnen hier meer informatie vinden over Finaforte Invest, een brochure downloaden en zich aanmelden als investeerder.

Noot aan de redactie:

Meer informatie over dit persbericht? Neem dan contact op met de communicatieafdeling van Finaforte. Telefoonnummer: 085-007 4081. Mailadres: communicatie@finaforte.nl

De foto is vrij van publicatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *