Dankzij Finturi kunnen Minox gebruikers binnen 24 uur facturen gefinancierd krijgen

FinTech start-up Finturi heeft weer mooie stappen gezet het afgelopen jaar. Steeds meer ondernemers kunnen gebruik maken van de financieringsoplossing van Finturi. Finturi biedt met innovatieve AI en blockchain technologie een snelle en veilige financieringsoplossing voor MKB en ZZP-ers. 

Voor de onboarding op het Finturi platform is een zg. audit-file (xaf) nodig die RGS (Referentie GrootboekSchema) ingedeeld is. Aangezien de Minox boekhoudsoftware voorzien is van het keurmerk ‘RGS ready’, heeft Finturi succesvol een aanvraag kunnen realiseren met een Minox audit file. Bedrijven die gebruik maken van het Minox online boekhouden kunnen nu eenvoudig onboarden op het Finturi platform. Na onboarding (tussen 10-30 minuten), kunnen ondernemers in 5 clicks facturen uploaden naar het platform, welke binnen 24 uur gefinancierd worden. Bas Zwart (Finturi): “Fantastisch dat Minox al volledig ‘RGS ready’ is. Hiermee lopen zij voor op andere boekhoudpakketten en kunnen Minox gebruikers eenvoudig gefinancierd worden op het Finturi platform.” 

Zowel Finturi als Minox steunen de initiatieven tot verdere implementatie van het Referentie GrootboekSchema. Wilco Kraaij (Minox): “In de accountancy wil men steeds meer toegevoegde waarde leveren op basis van een actuele administratie. Onze samenwerking met het innovatieve Finturi past hier heel goed bij. Hier zijn onze klanten en vooral ook de klanten van onze klanten zeer mee geholpen.” 

  

Over Finturi 

Het in september 2018 in Nederland opgerichte Finturi heeft met een ervaren team specialisten een nieuwe vorm van factoring in de markt gezet. Om dit mogelijk te maken heeft Finturi een platform gebouwd om vraag en aanbod voor short-term leningen bij elkaar te brengen. Het platform maakt gebruik van innovatieve risicoanalyses, kunstmatige intelligentie (AI) en Blockchain technologie. MKB-ondernemers kunnen hier makkelijk facturen aanbieden, welke binnen 24 uur voor 80% gefinancierd worden. Door de technologie kan Finturi op haar platform de financiering veilig, kost-efficiënt en snel realiseren. Aan de andere kant worden financiers in de gelegenheid gesteld om snel en tegen aantrekkelijke rentes deze leningen te financieren.

Over Minox 

Minox is een FinTech met dertig jaar ervaring. Door deze ruime ervaring is Minox de specialist in online boekhouden voor accountants- en administratiekantoren. Dagelijks worden er tienduizenden administraties verwerkt via onze software. Onze organisatie is transparant, informeel, no-nonsense en flexibel. Onze mensen zijn betrokken, uniek, eigenzinnig en scherp en zetten de klant voorop. Met een persoonlijke en deskundige Customer Support kunnen wij de klant optimaal bedienen en ervoor zorgen dat zij eenvoudig met ons product kunnen werken. Wij hebben een sterke ambitie en geloven er in het grootste boekhoudpakket van Nederland te worden! 

Voor vragen neem contact op met info@finturi.com of boek een afspraak met onze Business Development Manager.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *