De Argentijns-Nederlandse acteur Gustavo Ruben Valenzuela heeft net zijn eerste rol gekregen in een internationale Hollywood-productie.

De Argentijns-Nederlandse acteur Gustavo Ruben Valenzuela heeft net zijn eerste rol gekregen in een internationale Hollywood-productie.

‘Black Lotus’ is een spannende actiefilm en dat kan haast niet anders met Rio Verhoeven in de hoofdrol!
De acteur uit de tv-miniserie ‘BuZa’ zei: ‘Het is een zeer opwindende kans voor mij en zelfs als ik eerder in een paar speelfilms en internationale producties heb gewerkt als ‘Mocro Maffia’ en de recente NetFlix ‘Dirty Lines’, is dit de eerste keer dat ik in een Hollywood-film mag spelen!’
Dit is de plot van Black Lotus:
“Een voormalig medewerker van de Special Forces operative voert een eenmansoorlog door de straten van Amsterdam en probeert de dochter van een vriend te redden, die in handen is van het plaatselijke misdaadsyndicaat.”
De film is geschreven door Tad Daggerhart en geregisseerd door Todor Chapkanov. Het wordt naar verwachting in 2023 in de Verenigde Staten uitgebracht. Het oorspronkelijke land is Engeland en het wordt geproduceerd door Capstone Film GroupTDMPInterstellar Pictures.

De opnames zijn al begonnen, er worden opnames gemaakt in Amsterdam, Londen en Sofia. Volgens Verhoeven gaat de film lijken of actieklassiekers als ‘ Man on Fire’ en ‘ Taken’ .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *