WIJN- & SPIJSPROEVERIJ, THUIS PROEVEN EN ONTDEKKEN!

Doe mee met onze Zonta online wijn- en spijsproeverij, samen met vrienden en/ of familie in samenwerking met Wijnkoperij Okhuysen op zaterdag 6 november 2021.

De proeverij start om 16.45 uur en duurt tot circa 18.30 uur.

Job Joosse, wijnspecialist en Magister Vini bij Wijnkoperij Okhuysen, voor sommigen inmiddels bekend van de vorige online proeverij, zal vanuit Haarlem de proeverij begeleiden. Jamie Verbraak eigenaresse van Viña Casa Marín zal de presentatie aanvullen met een videoboodschap vanuit haar wijndomein in Chili.

Door deel te nemen aan de Zonta wijnproeverij steun je het Haarlemse Rebup-project “Meiden met een missie. Tevens het project Ending Child Marriage van Zonta International/ Unicef.

Schrijf je gauw in via de website https://zontakennemerlandzuid.nl/wijn-spijsproeverij,

Dit kan tot en met 31 oktober a.s.

Eén proefpakket voor twee personen bedraagt € 37,50

Bij deelname ontvang je een kortingsvoucher van 20%, in te leveren t/m februai 2022, op je gehele rekening bij restaurant Wapen van Kennemerland in Haarlem!!

Tot dan!

Zonta club Kennemerland-Zuid*
namens de Wijncommissie,

Charlotte, Barbara, Monique, Ginette & Monica

* Wij zijn onderdeel van Zonta International, een wereldwijd netwerk. Ontwikkeling en vrijheid van vrouwen is belangrijk, wij zetten ons daarvoor in met onze kennis & vaardigheden. Tevens inspireren, stimuleren en leren we van elkaar.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *