Verse koffiebonen, wie wil er nog anders?

Verse koffiebonen uit de koffiebranderij

Vandaag de dag is er een enorme keuze uit allerlei soorten koffie. De ene koffie is van uitmuntende kwaliteit, terwijl andere koffie vreselijk kan zijn. Tegenwoordig hoeft men geen genoegen meer te nemen met massa producten. Er is een enorm aanbod van (koffie) producten die mensen de kans bieden het beste voor zichtzelf te bestellen.

Bonen van Encantador

Encantador koffiebonen zijn in ieder geval heerlijke koffiebonen van hoge kwaliteit. De bonen worden dagelijks vers gebrand en naar de klant verzonden. Dit alles uiterlijk binnen 2 a 3 dagen na het branden van de bonen. Encantador kan hierdoor een versheid garantie van 100% bieden.

Varianties

Encantador heeft op dit moment keuze uit 6 soorten koffiebonen en blijven daarbij steeds opzoek naar andere bonen van hoge kwaliteit.

Waarom deze bonen

De koffiebonen van Encantador zijn zoals de bonen die men in de supermarkt koopt niet gebrand om door zoveel mogelijk mensen lekker gevonden te worden. De bonen soorten van Encantador hebben allen een eigen unieke smaak. Voor iedereen is er wel een soort die men bijzonder kan waarderen.

Proeverij pakket

Om de klant te kunnen laten ervaren welke koffiebonen het beste bij hen passen, is er een proefpakket te bestellen. Hiermee kan iedere soort beoordeeld worden en kan men de keuze maken om bij volgende bestellingen en bepaalde variant te kiezen.

Waar kun je terecht?

Om de koffiebonen van Encantador te proeven of om meer informatie te krijgen, ga je naar www.encantador-coffee.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *