Van Party Animal tot Sushi Koning

Wat doe je als je als feestbeest door coronamaatregels verplicht thuis komt te zitten? Zijn innerlijke Marie Kondo ontdekken of bloedchagrijnig door je huis dolen was niets voor Rik Keijzer. Samen met zijn bekende vrouw, social-media expert – voor o.a. SBS – Corinne Keijzer, bezocht hij voorheen elk weekend wel ergens een feestje of een festival of gingen ze samen op culinaire ontdekkingsreis waarbij de Japanse keuken hun favoriet was. Keijzer, die samen met zijn vrouw meerdere succesvolle bedrijven oprichtte, besloot om The fine art of making Sushi zichzelf tijdens corona eigen te maken.

Avondenlang perfectioneerde hij de kunst van het snijden, hakken en rollen en besteedde hij zijn tijd aan een studie over ‘De Japanse Keuken’. Die, tot zijn grote verbazing, veel minder moeilijk bleek te zijn dan hij dacht.

Thuis uit eten

Er werd door het ondernemende koppel een cameraploeg ingehuurd. Een goede vriend stelde zijn keuken beschikbaar en inmiddels is de allereerste (gratis) online academy School of Sushi van Rik een feit. Via online videotrainingen neemt sushichef Rik Keijzer je mee op een toegankelijk culinair avontuur. ‘Vooral in deze tijd waarin alles zoveel duurder is geworden is zelf de kunst van de Japanse keuken eigen maken zo’n leuke uitdaging. Het wordt Thuis uit Eten! En? Indruk maken tijdens je eerste date is nog nooit zo makkelijk geweest’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *