Valentijnsontbijt op Valentijnsdag

Dinsdag 14 februari, Valentijnsdag, de dag van de liefde. Dat kan zijn liefde voor je partner, ouders of beste vriendin. Heb jij al een lief cadeautje voor hun in gedachten? Nog maar een paar weken om te bedenken hoe je de liefde van je leven kunt verrassen. Sta jij die dag in de de keuken voor een 5 gangen diner? Bloemen, parfum, naar de bios of lief kaartje. Of… een originele en smakelijk start van de ochtend met een uitgebreid Valentijns ontbijt?!

Vroeg op, naar de warme bakker en keurslager, de keuken in. Koffie, thee, eitje koken. Je kunt het jezelf ook makkelijk maken door het uit te besteden. Kun je zelf nog even lekker blijven liggen. Google een lokale ontbijtservice bij je in de buurt. Dichtbij is tenslotte vers. Voor Groningen en Drenthe kwamen wij bij Ontbijtservice Noorderland uit.

Op de dag van de liefde kun je dit ontbijt gewoon online bestellen bij Ontbijtservice Noorderland. Je kunt je Valentijnsontbijt aan huis laten bezorgen. Lekker makkelijk. In dit geval thuisbezorgd in Groningen en Drenthe. Een riant, goed verzorgd ontbijt waar je zelf niet eens je bed uit voor hoeft te komen. Eén voor hem en één speciaal ontbijt voor haar.

Een romantisch Valentijns ontbijt, compleet met vers gebakken pistolets, Croissants, verse jus d’Orange en Belgische Wafels. Hollandse aardbeien, gerookte zalm, hartjes pralines en nog véél meer lekkers. Ook wordt de koffie en thee gloeiend heet geleverd. De ontbijten worden romantisch aangekleed met hartjes servetjes en hartjes snoepjes. Zelfs aan een rode roos heeft deze ontbijtservice gedacht. Je hoeft, of de gelukkige ontvang(st)er, alleen de deur nog open te doen. Snel terug naar de slaapkamer en samen (of alleen) genieten van ontbijt op bed!

Bij Ontbijtservice Noorderland zijn de bezorgers dinsdag 14 februari de hele ochtend op liefdespad. Ze brengen de luxe ontbijten rond bij alle geliefden in Groningen en Drenthe. En je weet: De liefde gaat door de maag. En met zo’n ontbijtcadeau voor de deur maak je een beste start van Valentijnsdag.

Dit jaar valt Valentijnsdag op een doordeweekse dag. Liever in het weekend alvast de liefde vieren? Ook het weekend ervoor kun je deze smakelijke liefdesverklaring bestellen bij dit bedrijf.
Wil je ook zo’n romantisch ontbijt laten bezorgen? Gezien de te verwachtte drukte, raad deze ontbijtservice in het noorden van Nederland aan niet te lang te wachten met bestellen. Ook vlinders in je buik? Maak dan maar snel plaats voor zo’n uitgebreid ontbijt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *