Personeelsvereniging aan het ontbijt

Wat kan een personeelsvereniging organiseren op dit moment? Geen personeelsuitjes, niet samen sporten, geen workshops, helaas. Omdat er momenteel een lockdown is, wil niet zeggen dat personeel geen behoefte heeft aan een attentie. Integendeel, juist nu is er behoefte aan afleiding en sociaal contact. Maar er is zo weinig mogelijk op het moment. Wat kun je nog wel organiseren voor het personeel tijdens deze corona periode?

Wat wél kan is samen ontbijten. Een online ontbijt! Maar hoe organiseer je dat iedereen op verschillende woonplaatsen, misschien wel verspreid door heel Nederland, tegelijk een ontbijt heeft? Dat kan met Ontbijtservice Brievenbusontbijt. Deze firma verzend ontbijt per post. Het ontbijt past door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Zo organiseer je met jouw personeelsvereniging een gezamenlijk ontbijt. D.m.v. Skype, video bellen, Face Time, ZOOM, mogelijkheden genoeg.

Of medewerkers nu in Amsterdam, Rotterdam of in Limburg wonen, ze verzenden het ontbijt in heel Nederland. 
Kies een datum en tijdstip voor het ontbijt. Lever de adressenlijst in Excel bij de ontbijtservice aan.  Je kunt ook het bedrijfslogo op de ontbijtdoos laten verwerken en plakken ze er een sticker op met “openen op…om….uur”. De ontbijten worden ruim op tijd verzonden. Zo heeft iedereen een origineel en lekker ontbijt in huis.

Natuurlijk kijken we er naar uit om fysiek er weer op uit te trekken in groepsverband en leuke activiteiten met elkaar te organiseren. Maar met dit leuke ontbijtje door de brievenbus laat je weten  dat er aan ze gedacht wordt. Met een online ontbijt afspraak met z’n allen, heb je toch op een originele manier contact met elkaar.

Wil je Ontbijtservice Brievenbusontbijt inzetten voor jouw personeelsvereniging? Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij dit bedrijf? Dan kun je contact met ze opnemen. Telefonisch op 0616688744 of via de mail info@brievenbusontbijt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *