Paasontbijt door de brievenbus

Zoek je dit jaar een origineel brievenbuscadeautje dat contactloos geleverd wordt? Op ieder adres in Nederland? Ontbijt laten bezorgen is altijd een goed idee. Of je nu je oma in Breda wil verrassen met ontbijt of alle medewerkers van het bedrijf in Rotterdam trakteren op ontbijt. Tegelijk ontbijten en videobellen met de hele familie van Amsterdam tot in Limburg, dan kun je nu ontbijt per post laten bezorgen. Ontbijtservice Brievenbusontbijt verzend lekkere Paasontbijtjes landelijk.

En dat kan nu al. Pasen valt dit jaar op zondag 4 en 5 april. Pasen begint lekker met een origineel Paasontbijt, thuisbezorgd voor zondag 4 april. Het ontbijt wordt per post verzonden en past door iedere brievenbus die aan de eisen van post.nl voldoet. Omdat er geen post bezorgd wordt op zondag versturen ze de paasontbijtjes eerder. Voorzien van een sticker met “openen op….”.
Je kan een boodschap op een (paas) kaartje doorgeven en het ontbijt wordt voor je verzonden door dit bedrijf.

Ontbijtpakketje als zakelijk geschenk of ontbijt voor de thuiswerkers voor Pasen laten bezorgen? Dan kun je nu al het Paasontbijt bestellen en wordt alles goed geregeld. Klanten verrassen met een lekker brievenbuscadeautje of alle vrijwilligers bedanken. Iedereen wordt blij van zo’n attent ontbijtpakketje.
Met een smakelijk paasontbijt , geef je alle medewerkers en thuiswerkers een echte paasverrassing. Een doos vol met lekkers, van chocolade paaseitjes tot koffie en twee soorten thee, ontbijtkoek en roomboter. Ook bij dit ontbijt een beschuitje met jam of Ardennerpaté, compleet met Paas servetjes.

Ontbijtservice Brievenbusontbijt maakt er een gepersonaliseerd cadeautje van. Een smakelijk  door de brievenbus. Kaart met een boodschap erbij vanuit jouw organisatie, vereniging of bedrijf. Bedrijfslogo, flyer of kaartje met boodschap, ze verzorgen dit allemaal naar wens.

Adressenlijst kan in Excel aangeleverd worden. Ook verzenden naar het buitenland is mogelijk. Bijzondere wensen? Het team van Ontbijtservice Brievenbusontbijt denkt graag creatief met je mee! Neem contact met ze op via mail of telefoon voor meer informatie over de mogelijkheden. Het is bij Ontbijtservice Brievenbusontbijt zo druk als bij kippen voor Pasen, maar ze nemen graag de tijd voor je.

Een leuk, positief idee, vinden wij. Zeker in deze tijd van zoveel onzekerheid en niet altijd op visite kunnen of een samenzijn kunnen organiseren is dit een origineel alternatief om toch attent te kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *