Paasontbijt bestellen

Paasontbijt, brunch of  Paaslunch? Volgens traditie is het paasontbijt hét hoogtepunt van Pasen. Vers geperste jus ‘d orange, luxe broodjes, verse eiersalade, paasstol, vers gebakken croissantjes en gevulde paaseitjes. Dat is wat je noemt een smakelijke start! Recepten en ideeën genoeg te vinden voor een goed gevulde Paastafel.

Wil je je het liever makkelijk maken, zo vroeg in de morgen? Dan kun je natuurlijk het werk uitbesteden aan een professionele ontbijtservice.  En dan bij voorkeur een lokale want van dichtbij is het lekkerst! De meeste ontbijtservices verzorgen eerste en tweede Paasdag uitgebreidde Paasontbijten.

Zo ook Ontbijtservice Noorderland, gevestigd in Oost Groningen. Ook zij bezorgen beiden Paasdagen ontbijt aan huis in heel Groningen en Drenthe. Ze bezorgen die Paasontbijten zelfs tot 13.00 uur s’middags, dus een brunch of lunch behoort ook tot de mogelijkheden bij Ontbijtservice Noorderland.

Er zijn verschillende mogelijkheden in hun ontbijtmenu. Van een superdeluxe Paasontbijt p.p.. Een compleet Paasontbijt voor twee of een familieontbijt voor vier. Gezellig met het hele gezin aan het ontbijt om Pasen samen te beginnen. Voor extra eters kan er ook bijbesteld worden. Handig als de hele familie komt eten.

Paasontbijt op het werk met alle medewerkers? Daar heeft Ontbijtservice Noorderland een speciaal Paasontbijtbuffet voor samengesteld. Compleet met Paaservetjes, Paaseitjes, Matzes en grote roomboterstol met amandelspijs. Dit ontbijtarrangement kan in de week voor Pasen op het werk door hun geleverd worden. Een leuk begin van de werkdag, ontbijten met al je collega’s.

Deze ontbijtservice in Noord Nederland begint vroeg, heel vroeg. De ontbijten kunnen al vanaf 6 uur ’s morgens tot 13.00 uur bezorgd worden. Dus geschikt voor de vroege vogels en de lange uitslapers. Voor 1 persoon een riant ontbijt of met het hele gezin of collega’s aan het Paasontbijt. Voor iedereen een ontbijt om wakker mee te worden. 

Wil je iemand verrassen, verwennen of bedanken met een heerlijke Paasbrunch, ontbijt of Paaslunch? Dan kan je het ontbijt ook cadeau doen! Een attent en smakelijk cadeau en je hoeft er zelf niet vroeg voor op te staan. Goed geregeld toch?! Zo wordt het voor iedereen een zalig Pasen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *