Ontbijt door je brievenbus?

Ontbijt thuisbezorgd door de brievenbus door de postbode? Hoe dan? Het kan dus. Op het gebied van brievenbuscadeautjes bestaat er een enorm aanbod. Van Whisky, brownies, chocoladetelegram tot zelfs appeltaart door de bus. Nu bestaat er ook zoiets als ontbijt per post!

Bij het bedrijf Brievenbusontbijt.nl kun je online een lekker of lief ontbijtje bestellen. Twee verschillende ontbijten, met een o.a. beschuitje, knackebrod, ontbijtkoek, pindakaas en chocopasta en jammetjes. Ook koffie en thee (in droge vorm natuurlijk) ontbreekt niet. Tot en met een pakje sinaasapppelsap toe. Er zit dan ook een wenskaartje bij. Daar kun je je tekst voor de ontvanger vermelden. En die ontbijtservice wordt landelijk bezorgd door PostNL.

Een origineel cadeautje. Heb je een jarige in Breda of wil je je beste vriendin in Amsterdam een leuk ontbijtje sturen? Je tante in Utrecht verrassen of je neefje in Zuid Holland feliciteren, ze versturen het ontbijt in heel Nederland.

Ook bedrijven kunnen gebruik maken van hun diensten.Om je bedrijf op een ludieke manier onder de aandacht te brengen. Cadeau te doen aan alle medewerkers als bedankje. Het ontbijt is al compleet om een unieke indruk achter te laten. Een bedrijfslogo op de ontbijtdoos, visitekaartjes, reclamefolder, persoonlijke boodschap of promotiemateriaal toevoegen? Met Brievenbusontbijt kan het.

Online vergaderen met je collega’s, een ontbijtmeeting met ontbijt. Mederwerkers verspreid door het hele land? Of zelfs in het buitenland? Het ontbijt is in grote getalen te bestellen. Brievenbusontbijt verstuurd de ontbijten ruim op tijd en ook over de grens. Zij zorgen er voor dat iedereen op tijd klaar zit, met een lekker ontbijtje.

Zo’n ontbijt is te bestellen voor 15 euro en dat is inclusief de verzendkosten.
Dus organiseer je ‘s morgens een online evenement, zoek je een origineel cadeautje voor de personeelsvereniging? Of binnenkort een Sarah of Abraham, jarige, of jubilaris in de buurt? Dan kan je bij Brievenbusontbijt.nl terecht voor landelijke ontbijtservice.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *