Ontbijt als brievenbuscadeautje

Ontbijtservice als brievenbuscadeautje? Lees je dat goed? Ja dus. Nu is er op het gebied van brievenbuspakketjes een behoorlijk groot aanbod. Van brownies, chocoladetelegram tot zelfs bloemen door de bus. Nu bestaat er ook zoiets als ontbijt per post!

Bij de firma Brievenbusontbijt kun je online een lekker of lief ontbijtje bestellen. Twee soorten ontbijt, met een o.a. beschuitje, knackebrod, ontbijtkoek, paté en jammetjes. Zelfs de koffie en thee (in poedervorm uiteraard) ontbreken niet evenals een pakje sinaasapppelsap. Daar zit dan ook een wenskaart bij waar je je boodschap voor degene kan vermelden waar het ontbijt naar toe moet. En die ontbijtservice wordt landelijk bezorgd door Post.nl.

Een origineel cadeautje. Heb je een jarige in Rotterdam of wil je je beste vriendin in Amsterdam een leuk ontbijtje sturen? Je tante in Noord Brabant verrassen of je neefje in Friesland feliciteren, ze versturen het ontbijt in heel Nederland.
Ook bedrijven kunnen gebruik maken van hun diensten.Om je bedrijf op een ludieke manier onder de aandacht te brengen. Als relatiegeschenk. Cadeau te doen aan alle medewerkers als bedankje. Het ontbijt is al compleet om een unieke indruk achter te laten. Een bedrijfslogo op de ontbijtdoos, visitekaartjes, reclamefolder, persoonlijke boodschap of promotiemateriaal toevoegen? Met Brievenbusontbijt kan het.
Zo’n ontbijt, met wenskaart is te bestellen voor 15 euro en dat is inclusief de bezorgkosten.
Dus heb je binnenkort een Sarah of Abraham, jarige, of jubilaris in de buurt? Of niet in de buurt, het gaat toch met de landelijke post mee, kun je dit originele brievenbuscadeautje versturen.

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *