Nieuwe Locatie voor BioThee in Zutphen

Zutphen, 21-11-2023 — BioThee is de specialist voor superieure kwaliteit biologisch gecertificeerde losse thee en levert sinds 2007 vanuit Zutphen (en enige jaren Deventer) aan steeds meer theeliefhebbers in binnen- en buitenland. Na een succesvolle verhuizing is BioThee verheugd aan te kondigen dat ze hun intrek hebben genomen in een nieuwe locatie in het centrum van Zutphen. De Overwelving 8, naast C&A, is nu de thuisbasis van BioThee, waar ze de ruimte delen met Burgerboerderij de Patrijs.
 
De samenwerking met Burgerboerderij de Patrijs biedt niet alleen een nieuwe en levendige omgeving, maar ook een unieke gelegenheid voor de klanten om te profiteren van lokaal geproduceerde, verse producten. Als lid van De Patrijs (voor slechts € 5,- per jaar) kunnen leden 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor boodschappen. Het assortiment omvat zuivel en kaas van de eigen boerderij, evenals andere heerlijke producten van boeren uit de buurt, allemaal geteeld zonder gebruik van kunstmest en zonder bestrijdingsmiddelen.
 
Carla staat op maandag, woensdag en vrijdag tussen 11 en 3 uur klaar om vragen te beantwoorden en biedt tevens de mogelijkheid om onze thee te kopen of bestellingen op te halen. Een perfecte gelegenheid om kennis te maken met onze producten en de nieuwe locatie.
 
Om onze nieuwe plek in te luiden ontvang je met de code ‘overwelving‘  t/m zondag 26 november 10% korting op je bestelling.
 
http://www.BioThee.nl 
 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *