Nieuw in Nederland: Minuz! Chocolade – Suikervrije Chocolade

PERSBERICHT

Tiel, 9 augustus 2022

 

Nieuw in Nederland:

Minuz! Chocolade is suikervrije chocolade! Minuz! Chocolade staat voor:

Minuz Suiker
Onze suikervrije chocolade wordt gezoet met een natuurlijke suikervervanger (polydextrose), oplosbare vezels uit mais, vezels uit chichorei en de zoetstoffen isomalt, erythritol en sucralose.

 

Minuz veel Koolhydraten
Onze suikervrije chocolade bevat zeer weinig netto koolhydraten. Hierdoor is het ook uitstekend geschikt voor een (Keto)dieet.

 

Minuz suikerpiek en suikerdip
Na het eten van Minuz! suikervrije chocolade krijgt u geen suikerpiek en vervolgens een suikerdip. Ideaal dus voor diabetici en kinderen die gevoelig zijn voor suikers.

 

Minuz dierlijke producten en lactose
In onze pure chocolade zit geen melk of andere dierlijke producten, waardoor deze vegan en lactosevrij is.

 

De smaak van onze suikervrije chocolade is niet van suikerhoudende chocolade te onderscheiden en is ideaal voor mensen met diabetes en ook voor kinderen die je een lekker en verantwoord tussendoortje wilt geven.

 

Ruim assortiment

Minuz! Chocolade biedt een ruim assortiment aan suikervrije chocolade. Het is verkrijgbaar in melk, puur en wit, in reep- en tabletvorm, met noten, pinda’s, fruit en als chocolaatjes. Tevens biedt Minuz! Chocolade suikervrije chocolade geschenken en een lijn voor kinderen. Hiernaast doen we actief mee aan de seizoenen, dus brengen wij speciale producten voor Valentijn, Moederdag, Vaderdag, Pasen, Sinterklaas en Kerst.

 

 

Achtergrond informatie

Minuz! Chocolade is een merk van René Tiel BV. René Tiel werd 60 jaar geleden opgericht door de heer D. Felix en is in 2019 overgenomen door zijn dochter Gerda de Bie-Felix en haar zoon Jeffrey. René Tiel is inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf dat een van de grootste producenten in de notenwereld is, met als specialiteit het ambachtelijk branden, roosteren, zouten, suikeren, bakken en verpakken van doppinda’s en gesuikerde pinda’s én het vervaardigen van suikervrije chocoladeproducten.

Gerda is ook eigenaresse van Notenhuis.nl. De webshop waarbij je de dagverse noten, pinda’s en andere producten online kunt bestellen. Op de weekmarkten in Zeist, Laren (NH) en Noordwijkerhout kun je bij de notenbar van het Notenhuis terecht. Ook kun je  de notenbar in Tiel bezoeken – elke woensdag op de oprit van het bedrijf.

De suikervrije chocolade is eerst verkocht via de webshop van het Notenhuis en de reacties zijn zeer goed. Ook andere bedrijven gaven aan dat zij de suikervrije chocolade willen verkopen. Om die reden is er besloten om de suikervrije chocolade als merk op de markt te brengen.

Vanaf nu in te kopen
Groothandels, retailers, marktkramen, webshops, etc. kunnen vanaf nu terecht voor het inkopen van Minuz! Chocolade. We bieden een standaard assortiment en hiernaast seizoensassortimenten. Uiteraard staat de Sinterklaas en Kerst collectie klaar voor verzending!

Contactgegevens
Er kan contact opgenomen met Minuz! Chocolade via de website www.minuz-chocolate.com.

*******

Noot voor de redactie: Voor meer informatie, afbeeldingen, aanvragen van interviews, etc. Kunt u contact opnemen met Esmeralda Klompenhouwer onder telefoonnummer 06-24632601.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *