Korrel & Kruid lanceert theeën voor hormonale balans en vruchtbaarheid

Verrijk je dagelijkse routine met de nieuwste kruideninfusies van Korrel & Kruid: de Green Balance Tea en de Heat Womb Tea. Deze twee krachtige theeën zijn speciaal ontwikkeld om de natuurlijke balans van het vrouwelijk lichaam te ondersteunen. Laat je verrassen door de heerlijke aroma’s en helende eigenschappen van de zorgvuldig samengestelde theesoorten.

Breng je hormonen in balans en ondersteun je vruchtbaarheid met kruidenthee van Korrel & Kruid. Ontdek de kracht van de natuurlijke ingrediënten voor een gebalanceerd en vitaal leven.

Green Balance Tea
Ervaar jij ook altijd ongemak tijdens je menstruatie? Of ben je op zoek naar verlichting tijdens de overgang? Speciaal ontwikkeld voor hormonale problemen, een gezonde ovulatie en een regelmatige menstruatiecyclus, is de Green Balance Tea een natuurlijke benadering om je hormonen te stabiliseren en je gezondheid te boosten. Met ingrediënten zoals majoraan, salie, brandnetel, tijm en vrouwenmantel biedt deze thee een heerlijke en doeltreffende oplossing voor vrouwen van alle leeftijden. Geniet elke ochtend en avond van een kopje van deze groene thee. Gebruik 1 theelepel kruidenmix per keer op 240 ml gekookt water. Voor een optimaal resultaat raad Korrel & Kruid aan om de Green Balance Tea minimaal 2 maanden lang te gebruiken. Ben je zwanger? Drink de thee dan 1 keer per dag tot de 3e maand van je zwangerschap.

Heat Womb
Bij sommige vrouwen kan een koude of verzuurde baarmoeder een factor zijn die bijdraagt aan vruchtbaarheidsproblemen zoals mislukte innestelingen of herhaalde miskramen. Een warme baarmoeder is van groot belang, omdat een embryo warmte nodig heeft om te gedijen. De Heat Womb Tea is er om de baarmoeder te verwarmen en de bloedsomloop te verbeteren. Het biedt ook verlichting van klachten zoals koude handen en voeten en het kan helpen om menstruaties minder pijnlijk te maken. Door 2 keer per dag een kop thee te drinken bereik je een optimaal resultaat. De unieke formule is verrijkt met kruidnagel, gember, laos, kaneel en bloem van Maryem. Gebruik de thee de eerste en tweede cyclus tot na de eisprong voor het beste resultaat.

Verkoopinformatie
De kruidenthee wordt geleverd in een mooi vormgegeven blikje, waarop de gebruikte kruiden en bloemen stijlvol tot bloei komen. Naast het bevorderen van je gezondheid, voegen de blikjes een vleugje stijl toe aan je keuken. Door het aantrekkelijke ontwerp zijn ze een ware blikvanger op het aanrecht. De Green Balance Tea en Heat Womb Tea zijn verkrijgbaar voor € 29,95 per blikje. Wil je de kracht en smaak van de kruidentheeën eerst ervaren voordat je de thee koopt? Bestel dan een proefzakje voor € 2,50. Hierin zit genoeg inhoud voor 1 kopje thee zodat je kunt proeven.

Over Korrel & Kruid
Bij Korrel & Kruid draait alles om gezondheid en welzijn. Het begon in 2016, toen Esra Nous, een gepassioneerde orthomoleculair therapeut en moeder van twee dochters, haar eigen kinderwens en zoektocht naar natuurlijke oplossingen combineerde. Vanuit die persoonlijke ervaring groeide Korrel & Kruid uit tot een vertrouwde naam in alternatieve gezondheidszorg. Met haar specialisaties in kruidengeneeskunde, orthomoleculaire therapie en bloedtesten biedt Esra samen met haar team een holistische benadering van gezondheid. Het merk staat bekend om haar eigen theeën en supplementen, samengesteld met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. Wil jij deel uitmaken van de groeiende gemeenschap en meer leren over een gezonde levensstijl? Ontdek de mogelijkheden op www.korrelenkruid.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *