Ice, Ice, Doggy! Verwen je hond deze zomer met een verfrissende treat

Nu de temperaturen stilletjes aan stijgen, krijgen we weer zin in een ijsje als verfrissend vieruurtje of dessert. Dat geldt ook voor onze trouwe viervoeters. Dankzij Smoofl kunnen honden genieten van een lekker (en gezond) ijsje. Dit 100% Belgische merk verwent niet alleen hun smaakpapillen, maar denkt ook aan hun gezondheid.

Een Belgisch succesverhaal
In 2018 lanceerden Tineke Bracke en David Molenberghs Smoofl in Brussel. Het idee? Dog friendly ijsjes aanbieden die je thuis makkelijk en snel zelf maakt. Inmiddels creëert het merk succesvolle innovatieve producten van hoge kwaliteit. Het assortiment is samengesteld om te voldoen aan de hoge verwachtingen van hondenbaasjes die bezorgd zijn over de gezondheid van hun huisdier. De ijsmixen zijn daarom gemaakt van natuurlijke kwaliteitsingrediënten en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen. Ze zijn aangepast aan de spijsvertering van je viervoeter en vrij van granen en gluten, zodat ze makkelijk verteerbaar zijn voor gevoelige honden. Zelfs de stokjes zijn eetbaar. De verfrissende hondenijsjes zijn verkrijgbaar in zes smaken waarvoor onze harige vriendjes gegarandeerd smelten: appel, watermeloen, banaan, mango, aardbei en zelfs pindakaas. Er is voor élke hond wat wils, ongeacht zijn leeftijd.

Verantwoorde verwennerij voor je hond
Honden hebben op warme dagen net zoveel baat bij een ijsje om af te koelen als mensen, wat hardnekkige geruchten, die telkens weer opduiken wanneer de temperaturen stijgen, ook mogen beweren. De ijsjes zijn niet alleen veilig voor je trouwe viervoeter, ze laten hem ook watertanden en helpen op warme zomerdagen met afkoelen. Je kunt je hond dus met een gerust hart laten genieten. Smoofl raadt één ijsje per dag aan, dat is aangepast aan de grootte van je huisdier. “Je hond mag 10% van zijn dagelijkse calorie-inname consumeren in treats. Een klein Smoofl-ijsje bevat even veel calorieën als een halve banaan. Je viervoeter kan dus lekker genieten zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij zich te buiten gaat”, zegt het Brusselse bedrijf.

Hoe maak je honden ijsjes?
1. Voeg 150 ml water toe aan de ijsmix en roer voor 1 minuut.
2. Giet de mix in een Smooflvormpje en stop er een eetbaar stokje in.
3. Laat het een nachtje in de vriezer.
4. Klaar. Tijd om te genieten!

Verkoopinformatie
Met de starterkit (vanaf € 30,99 en beschikbaar in 4 maten) of puppy kit (€ 31,99) kun je direct aan de slag en houd je zowel je gezin als je hond even zoet! De losse Smoofl Ice Treat mixen zijn ook apart verkrijgbaar voor € 9,49 in de smaken: aardbei, pindakaas, appel, banaan, mango en watermeloen. Bij elke mix zijn 10 ijsstokjes inbegrepen. De ijsvormen hebben een verkoopprijs van €13,99 en zijn er in 4 maten. Shop de Ice Mixen bij www.smoofl.com, Pets Place, Intratuin, Medpets of in de dierenspeciaalzaak.

Over Smoofl
Smoofl is een Belgisch merk van hondenijsjes dat in 2018 werd gelanceerd door Tineke Bracke en David Molenberghs. Het richt zich op het produceren van gezonde en lekkere dog treats op basis van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Smoofl is er trots op het welzijn van huisdieren te bevorderen en wil ook een positieve sociaal-maatschappelijke rol spelen. Daarom worden de producten verpakt in een sociale werkplaats. En de naam? Die verwijst naar ‘smoefelen’, Oost-Vlaams voor ‘met enthousiasme verslinden’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *