GEEF KARAKTER AAN JE DINERTAFEL!

GEEF KARAKTER AAN JE DINERTAFEL!

De Olde Kruyk Utrecht presenteert nieuw product.
De Olde Kruyk is de studio van keramist Alf Kurstjens. Wij ontwerpen en maken keramiek van topkwaliteit. Al ons werk is hand gemaakt en wordt geïnspireerd door alledaagse vormen en objecten. Zo creëren we onder andere lampen (in de vorm) van eenden, vazen van rotsvormen uit Bretagne en sake servies van regenpijpen.
We zoeken constant naar onverwachte en bijzondere invalshoeken die ons helpen bij het creëren van de producten van vandaag en morgen. Het is ons doel ieder interieur en tafel op te vrolijken met onze unieke signatuur.
GEEF KARAKTER AAN JE DINERTAFEL!
Geef karakter aan de dinertafel! Het unieke sake servies van De Olde Kruyk is een lust voor het oog. Elke set bestaat uit drie glaasjes en één kannetje in tweeverrassende, vrolijke kleurencombinaties: blauw/groen en roze/oranje.
Elk item wordt handgemaakt, waardoor elke sake set uniek is. Gedurende het productieproces wordt de kwaliteit continue gecontroleerd, zodat we er zeker van zijn dan elk item van de beste kwaliteit is.
De Sake Servies Set van De Olde Kruyk is onderscheidend, trendy en artistiek. Zelfs als ze niet worden gebruikt, zijn het op zichzelf prachtige accessoires. Zet ze op tafel of ergens anders in het zicht en ze maken uw diner tafel helemaal af.

 

www.deoldekruyk.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *