Ethereus Wines; gedistribueerd door Goessens Professionals in Wine.

 

De bekende, makkelijk drinkbare wijnen, van Ethereus Wines worden in Nederland gedistribueerd door Goessens Professionals in Wine.

Met meer dan 50 jaar ervaring is Goessens Professionals in Wine dé wijnleverancier voor de horeca en wijnhandel in Nederland en België. Van café tot sterrenrestaurant en van dranken(groot)handel tot gespecialiseerde wijnwinkel.

Goessens Professionals in Wine brengt de “Easy to Drink” wijnen van Ethereus Wines op de Nederlandse markt, vanaf augustus 2022 zullen de Ethereus wijnen beschikbaar zijn voor de Nederlandse wijnprofessionals, Van café tot restaurant en van slijterij tot gespecialiseerde wijnhandel, elke Nederlandse wijnprofessional kan nu de bekende makkelijk drinkbare wijnen van Ethereus Wines inkopen.

Ethereus Wines, makkelijk te drinken, makkelijk lief te hebben en makkelijk te kopen, is ons motto. De no-nonsense wijnen van Ethereus zijn teruggebracht naar waar we allemaal naar op zoek zijn; kwaliteitswijnen zonder complexiteit, zeer gemakkelijk te drinken en geschikt voor alle gelegenheden, plezier en avontuur uitademend

Ethereus Wines maakt wijnen die mensen graag kopen omdat ze lekker zijn, zonder na te moeten denken over de ingewikkelde regels voor het kopen van wijn. In plaats van wijn als wijn aan te bieden, heeft Ethereus een sociale drank gecreëerd die voor iedereen toegankelijk is: bierdrinkers, cocktaildrinkers en andere drinkers van niet-wijndranken

Ethereus is gemakkelijk te drinken, gemakkelijk te selecteren, leuk en avontuurlijk. We geven een niet-traditionele draai aan een traditioneel product, het smaakt goed en het is gemaakt voor alledaagse gelegenheden, die de Spaanse cultuur, feesten en zonnige stranden vertegenwoordigen, gedijen op avontuur en plezier.

Ethereus Syrah – Tempranillo.

Ethereus Syrah – Tempranillo is een makkelijk te drinken, favoriet aller tijden, levendig, soepel en rijk, het best genoten als jonge wijn. Perfect voor alle soorten rood vlees, bereid op de grill en op smaak gebracht met kruiden en specerijen, gezouten kazen, worstjes en vlees in saus, gevarieerde tapas.

Ethereus Syrah Tempranillo geeft een niet-traditionele draai aan een traditioneel product, het smaakt goed en het is gemaakt voor alledaagse gelegenheden, die de Spaanse cultuur, feesten en zonnige stranden vertegenwoordigen, bloeiend op avontuur en plezier.

Ethereus Macabeo Sauvignon Blanc.

Ethereus Macabeo – Sauvignon Blanc is een makkelijk te drinken, favoriet aller tijden, knapperig en verfrissend, boordevol pittige passievruchten en grapefruit smaken, het lekkerst als jonge wijn. Perfect bij voorgerechten, salades, zachte kazen, pasta, vis en zeevruchten.

Ethereus Macabeo – Sauvignon Blanc geeft een niet-traditionele draai aan een traditioneel product, het smaakt goed en het is gemaakt voor alledaagse gelegenheden, die de Spaanse cultuur, feesten en zonnige stranden vertegenwoordigen, bloeiend op avontuur en plezier.

Het team van Ethereus Wines gelooft dat als we allemaal samen zijn, het leven leuker is. Daarom is het ons doel om nieuwe vrienden kennis te laten maken met wijnen die plezierig, smaakvol en gemakkelijk te drinken zijn.

Wij geloven in het brengen van iets beters op tafel, waaronder het produceren van voortreffelijke wijnen die een breed scala aan smaakpapillen aanspreken.

Ethereus viert mensen voor wie ze zijn. Immers, als we allemaal hetzelfde waren, zou het leven behoorlijk saai zijn. Dus of we nu de liefde verspreiden of gewoon dansen, ons doel is om van de wereld een betere plek te maken voor iedereen.

Ethereus Wines

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *