Drinks from Japan&ISUL kado en design sake proeverij

Sommelier Menno Tol introduceert diverse sake in Bussum tijdens Japanweek bij ISUL Kado & Design

Zaterdag 24 oktober vanaf 13:00u biedt Menno Tol, sake- en wijnsommelier van Okura restaurant Yamazato, Gooische geïnteresseerden een slokje Japanse sake aan.

Kado & Designwinkel ISUL heeft Tol uitgenodigd dit te doen in de winkel op Nassaustraat 15 in Bussum, in het kader van de Japanweek die het winkelmeisje daar organiseert van 23 tot en met 31 oktober. Tijdens deze Japanweek zal de nadruk in de winkel liggen op producten uit Japan, een voorliefde van het winkelmeisje.

Menno Tol heeft zijn kennis over sake niet alleen in restaurant Yamazato opgedaan; in Japan volgde hij diverse brouwprocessen van dichtbij en behaalde hij diverse diploma’s. Als specialist deelt hij zijn passie voor sake graag met anderen en is deze maand de webshop Drinks from Japan gestart. Daar vind je onder meer zeer bijzondere en minder bekende sake-soorten. Zaterdag laat hij twee van zijn favoriete sake proeven.

Als dat naar meer smaakt is er de mogelijkheid in te schrijven voor een uitgebreide sake-proeverij in groepjes van maximaal 3 personen op zondag 25 oktober.

Voor meer informatie:
Menno Tol: 06-14377529 of
Peggy Betlem (winkelmeisje bij ISUL Kado & Design): 035-8882228

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *