De lekkerste wekker op Vaderdag

Na Moederdag als vanzelf Vaderdag! Stapels folders van de slijterij, parfumerie en de bouwmarkt op de deurmat. Wat kies je dit jaar nu weer als Vaderdag cadeau voor die lieve schat die alles al heeft? Maar gelukkig hebben alle lieve, stoere, grappige vaders één ding gemeen: Ze houden van lekker eten! Feestelijk wakker worden met een traditioneel Vaderdagontbijt. De beste start van zijn Vaderdag!

En wat doe jij s’ morgens vroeg? Kom je zelf héél vroeg je bed uit om een uitgebreid ontbijt maken? Eieren en pannenkoekjes bakken of warme wafels maken. Koffie en thee zetten, sinaasappels uitpersen. Croissantjes de oven in en pistoletjes bakken. Zorgen voor zorgen voor zijn favoriete beleg. Of vind je dat allemaal maar gedoe? Dan kun je het werk natuurlijk ook uit besteden aan een ontbijtservice. Kun je nog lekker even blijven liggen bij hem.

Ga voor een regionale ontbijtservice en bestel lokaal het ontbijt. Wat je van dichtbij haalt is toch het lekkerst?! Bijvoorbeeld, wil je ontbijt bestellen in Groningen of Drenthe? Dan kun je terecht bij Ontbijtservice Noorderland. Zij bezorgen in heel Groningen en Drenthe.
Gemakkelijk online je ontbijt bestellen en alles is geregeld voor Vaderdag, hoe makkelijk is dat.

Een uitgebreid Vaderdag ontbijt als cadeau thuisbezorgd in het Noorden van Nederland. Een uitstekende manier om die lieve vaders, schoonvaders of grootvaders te verrassen. En om te bedanken, voor jarenlang je fietsbanden plakken. Je heeft leren fietsen of voor altijd hulp bij je wiskunde huiswerk.

Met een feestelijk ontbijt, speciaal voor hem. Het Vaderdagontbijt van deze ontbijtservice is gevuld met o.a. meergranen pistolets, verse croissants, beschuitje en zelfs home-made chocolade-muffins. Een Belgische wafel met kersenvulling. Goed beleg zoals Filet American, Beenham, Grove Ardenne-Paté. Jong belegen kaas en Old Amsterdamkaas. Met Merci chocola erbij als extra bedankje.

Ontbijtservice Noorderland maakt het ontbijt af met een kersen-chocolade gebakje en Hollandse aardbeien. En zowaar huisgemaakte jam en een gekookt scharreleitje! Ze persen de sinaasappels voor vers sap en is inclusief hete koffie en thee.
Klinkt als een smakelijke start van Vaderdag!

Ze hebben ook aan de moeders en kinders gedacht. Zo kun je ook een lekker moeder ontbijt en kinderontbijtje bestellen. Kun je met het hele gezin ontbijten op Vaderdag. Daar hoef je alleen maar de deur voor open te doen.

Moederdag en Vaderdag zijn de drukste dagen voor de meeste ontbijtservices in Nederland. Zo ook bij Ontbijtservice Noorderland. Daarom raden ze aan zo vroeg mogelijk te bestellen. Zijn zij toch volgeboekt dan kun je een Vaderdag-Ontbijt-Cadeaubon bestellen. Deze kun je op Vaderdag geven of versturen per post. Dan kan vader zelf een ochtend prikken wanneer hij het ontbijt wil laten bezorgen.

Bij Ontbijtservice Noorderland kun je online of telefonisch ontbijt bestellen. Van 6 uur ’s morgens tot 13.00 uur (denk brunch) in de middag zijn de ontbijtbezorgers in Noord Nederland onderweg. Naar al die vaders in Groningen en Drenthe met een uitgebreid Vaderdag ontbijt.
Goed geregeld is smakelijk wakker worden met de lekkerste wekker op Vaderdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *