De Foodie-collectie van Done by Deer serveert spannende verhalen tijdens etenstijd

Done by Deer introduceert met trots de nieuwe Foodie serviescollectie, waar maaltijden een avontuurlijke belevenis worden voor kinderen. Het servies maakt de maaltijd tot een feestje en inspireert kleintjes om te genieten van het eten.

Het nieuwe Foodie-servies van Done by Deer vertelt spannende verhalen en inspireert de kleintjes om zich te verdiepen in de mooie wereld van eten.

Serviesgoed met een verhaal
De speelse prints op het nieuwe servies brengen verhalen naar de eettafel en maken het eten leuk voor de kleintjes. Tijdens het eten kan het kind meedoen aan de avonturen van de vele Done by Deer vriendjes; terwijl ze in het water spetteren, op de grond spelen of tussen de wolken vliegen. Het servies is perfect voor het dagelijks leven met kinderen, voor thuis of als cadeau voor dierbaren. De producten zijn geschikt voor de magnetron en vaatwasser en doorstaat de zwaartekrachttest van elke peuter. Elphee, Croco, Ozzo, Birdee en de rest van de Done by Deer vriendjes zullen het geweldig vinden om bij het gezin aan tafel te zitten.

Geen zorgen dat de maaltijd rommelig wordt
Het Foodie servies biedt een stabiele basis voor kinderen die zelfstandig eten. De borden en kommen zijn voorzien van een antislipbodem. Zodat het serviesgoed tijdens de maaltijd op zijn plek blijft staan. Antislip zorgt ervoor dat het servies niet over de tafel schuift als je kind het eten opschept. Dit najaar introduceert Done by Deer nog meer nieuwe items in de Foodie-collectie: servies met een praktische zuignap en een superhandige snack en drink set. De Stick & Stay-zuignappen voorkomen dat kleintjes het bord of de kom duwen, kantelen of gooien. De snack en drink set bestaat uit een multifunctionele beker die gebruikt kan worden als normale beker, tuimelbeker en snackbeker.

Veilig en recyclebaar materiaal
Het Foodie servies is gemaakt van duurzaam polypropyleen (PP) – vrij van BPA, ftalaten en andere schadelijke stoffen. Dit maakt het servies tot een veilige en verantwoorde keuze voor de kleintjes. Zodra het Foodie-servies zijn doel heeft gediend tijdens talloze familiediners en leuke kinderfeestjes, kan het worden gerecycled tot nieuwe producten voor het dagelijks leven.

Deens ontwerp
Done by Deer is een Deens kindermerk dat alledaagse benodigdheden ontwerpt voor gezinnen met kinderen: speelgoed, serviesgoed en interieurs die leuk en stimulerend zijn voor de kleintjes en aangenaam voor volwassenen. Niets wordt aan het toeval overgelaten: elke kleur, materiaal en vorm wordt met een reden gekozen. Done by Deer is 100% Deens design met een liefde voor alle gezinnen. De collectie bestaat o.a. uit kinderservies, speelgoed, knuffels, beddengoed en verzorgingsproducten. Bekijk en shop de collectie op www.donebydeer.com of bij de geselecteerde verkooppunten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *