De 180 lekkerste cadeautjes voor Moederdag!

Het is bijna Moederdag! Waarmee ga jij je liefste moeder verrassen aanstaande zondag op Moederdag? De corona maatregelen zijn iets versoepeld dus reserveer jij voor zondag 9 mei een tafeltje op je favoriete terras of bestel je een Moederdag High tea, ontbijt, diner of borrelbox om thuis een feestje te maken van Moederdag.

Op Bijzonder Uit Eten vind je meer dan 180 tips om je moeder echt te verwennen dit jaar zoals:

De Wijnspijsbox van 6 top restaurants in Haarlem (€ 125 pp) Laat je verrassen door 6 top chefs in Haarlem van Olivijn, Fris, Restaurant ML, Petossi, Le Mortier en Ratatouille.

Culinaire Wandeling over Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem – Een bijzondere culinaire wandeling over het landgoed Groot Warnsborn (ca 10 km) met onderweg 3 gerechtjes + koffie voor € 29.50 pp

Een Moederdag box van boerderijwinkel De Lindenhoff in Baambrugge. Verwen je moeder op Moederdag met een verrukkelijk ontbijt of brunch. De Lindenhoff luxe Moederdagbox kost € 62.95 voor 2 personen.

Een picknick box van Bistro Belle in Oud-Zuilen – Picknick time met deze toffe Picknick box Te bestellen voor € 42.50 voor 2 personen.

Een hele bijzondere lunch cruise met een culinaire lunch verzorgd door Restaurant Merlet uit Schoorl voor € 275.00 pp. Geheel coronoa proof!

Een super leuke Moederdag kookbox van Eeterij Uniek in Beek en Donk waarbij jong en oud creatief zijn in de keuken om de liefste mama te verrassen met een heerlijk, zelfgemaakt 3-gangen diner. € 26 pp

Op zoek naar een actief uitje voor Moederdag – dan zijn de culinaire wandelingen, culinaire autoroutes en culinaire fietsroutes vast iets voor je. Combineer een actieve wandeling met heerlijke take-away gerechtjes onderweg.

Tot slot kun je heel bijzonder op hoogte genieten met je moeder in het reuzenrad van Smakenrad in Breda. Geniet bijvoorbeeld van een high tea (€ 28.50) of lunch (€ 24.50) met een waanzinnig uitzicht over Breda!

Deze en alle andere 180 Bijzondere Moederdag aanbiedingen vind je op Bijzonder Uit Eten!

Bijzonder Uit Eten. Gericht op alles wat uit eten zo bijzonder maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *