Bijzonder Uit Eten lanceert nieuwe website

Laren, 21 augustus 2021

 

Bijzonder Uit Eten lanceert nieuwe website. Juist in coronatijd – Bijzonder Uit Eten!

Bijzonder Uit Eten, de restaurantgids gericht op unieke en bijzondere culinaire ervaringen, lanceert een volledig nieuwe website.

Bijzonder aanbod

Juist nu in deze coronatijd gaan mensen minder naar het buitenland en zoeken in Nederland naar een bijzondere high tea, diner op hoogte, culinaire wandeling, leuke picknickplek, theaterdiner, eten aan de Chef’s Table of een BBQ avond met muziek. Dat is Bijzonder Uit Eten – een restaurantgids gericht op bijzondere culinaire ervaringen. Ook tijdens de feestdagen vind je op Bijzonder Uit Eten de leukste aanbiedingen. Voor de komende kerstdagen zijn de eerste kerstbrunches en diners en kerstmarkten al te vinden.

Foodfestivals – Foodhallen

Naast culinaire evenementen van restaurants biedt Bijzonder Uit Eten informatie over foodhallen in Nederland en een groot aanbod in foodfestivals en foodtruck festivals

De foodfestivals voor 2020 zijn grotendeels afgelast vanwege de coronacrisis, maar veel van de event organisatoren hebben de data voor 2021 reeds bekend gemaakt en deze zijn te vinden op de site.

Verbeterde zoekfuncties

De zoekfunctionaliteit op de site is aanzienlijk verbeterd, zo kan de gebruiker sneller een leuk event in de buurt vinden. Je kunt zoeken op o.a. provincie, plaats, soort keuken, bijzondere items op de kaart, dieetwensen, locatie, soort event, feestdagen of faciliteiten.

De meest vriendelijke site voor restauranteigenaren en food event organisatoren

#helpdehoreca

  • Geen commissie. Restaurants betalen bij andere restaurantgidsen al snel € 2 per couvert en die kosten kunnen zij – zeker in deze crisistijd – liever besparen. Daarom bij Bijzonder Uit Eten een directe link naar de website van het restaurant en vermelding van telefoonnummer. Boek rechtstreeks en help de horeca daarmee.
  • Gratis vermelding. De restaurants, foodhallen, foodfestivals en andere aanbieders hebben een gratis vermelding op Bijzonder Uit Eten. Alleen voor het aanbieden van specials en events rekent de site € 35 voor één jaar vermelding.
  • Promotiemogelijkheden. Op geen enkele andere restaurantgids kan een restaurant specials en events zo gemakkelijk presenteren (en de gast dit zo gemakkelijk vinden)
  • Geen kortingssite! De meeste gidsen zijn alleen maar geïnteresseerd in het presenteren van restaurants die tot 50% korting moeten geven om vermeld te worden. Korting is bij Bijzonder Uit Eten niet bijzonder!
  • Reviews – Bijzonder Uit Eten staat in principe achter de stelling dat de gast altijd gelijk heeft. Echter weten we uit ervaring dat gasten soms niet gelijk hebben. Wanneer het restaurant kan aantonen dat de review niet terecht is, wordt deze niet gepubliceerd.
  • Klantgegevens – Deze blijven in handen van het restaurant – immers Bijzonder Uit Eten biedt geen online reserveringsmogelijkheden.

 

Over Bijzonder Uit Eten

Bijzonder Uit Eten werd in 2017 gelanceerd door Janneke Nijenhuis – eigenaresse van online marketingbureau Hands-On Advies en bedrijf WP Website Maken (WordPress websites).

“Als online consultant voor de hospitality branche geloof ik heilig in niche marketing. Met het aanbieden van een theaterdiner, picknick in de tuin of andere speciale culinaire evenementen kun je je als restaurant of hotelrestaurant online beter en buiten de dure sites als The Fork en Heerlijk positioneren. Dit kan op algemene “evenement-achtige” sites maar daar verlies je tussen het geweld van duizenden “niet culinaire” events al snel de aandacht. Een gids die uitgaat van de USP’s van een horecabedrijf was er niet.

De site werd al snel uitgebreid met het aanbod foodfestivals & foodtruck festivals – kookscholen – theehuizen en boerderij & landwinkels. Immers ook daar kun je heel bijzonder uit eten!

Daarnaast werd ik al consultant gek van de kortingsweken en restaurant weken in combinatie met grote retailers. De gast weet niet dat hij “niet spaart” voor een gratis diner, maar dat het restaurant dit tweede diner moet weggeven. Een neerwaartse ontwikkeling voor restaurants die gestopt moet worden, willen we in de toekomst nog bijzonder uit eten kunnen gaan!

Daarom is Bijzonder Uit Eten GEEN kortingssite want korting is niet Bijzonder!” aldus Janneke Nijenhuis – oprichtster Bijzonder Uit Eten

Meer informatie

Bijzonder Uit Eten
Janneke Nijenhuis
Hanrathsingel 14
1252 AE Laren
T. 035-6231419
M. 06-21700357
E. info@bijzonderuiteten.nl
W. https://bijzonderuiteten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *