Staat er weer een nieuwe crisis voor de deur? MKB krijgt nauwelijks kans op herstel

Nu ondernemers in het MKB het einde van de coronacrisis in zicht lijken te hebben, kunnen ze een beetje op adem komen. Echter, er is alweer een nieuwe crisis in aantocht die wederom veel bedrijven lam zal leggen.

Het MKB, de motor van de economie, zal weer de grootste klappen krijgen en de zwaarste lasten moeten dragen.

De volgende crisis die men over ons zal uitstorten heeft te maken met klimaat en energie. Hiermee worden diverse sectoren geraakt die tijdens de coronacrisis nog enigszins de dans zijn ontsprongen. Alleen ondernemers die goed weten te anticiperen op de volgende crisis, hebben de meeste kans op overleven.

Hoe kunnen ondernemers zich voorbereiden?
Kennis is macht en kan het verschil maken tussen blijven bestaan of ten onder gaan. Ondernemers die informatie zoeken voor de beste strategieën om de crisis door te komen, maken de grootste kans op overleven. Crisisconsultant Beatrix Vertogen helpt ondernemers om hun omzet op peil te houden. Ook helpt zij hen met oplossingen om nieuwe maatregelen en beperkingen goed te doorstaan.

Beatrix Vertogen Consultancy
Het adviesbureau dat zich volledig richt op het helpen van bedrijven in crisissituaties. Als ervaren consultant is Vertogen vertrouwd met het acuut veranderen van koers wanneer de omstandigheden hierom vragen. Met ruim 25 jaar ervaring in bedrijfsleven, overheid en media zijn haar kennis en inzicht van onschatbare waarde voor ondernemers die hun bedrijf willen redden en op de hoogte willen zijn van toekomstige maatschappelijk-economische ontwikkelingen.

Meer informatie:
Beatrix (Trix) Vertogen
E-mail: info@beatrixvertogen.com
Telefoon: +31 – 6248 37191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *