Redding mogelijk voor bedrijven MKB #stayopen

Januari 2021 – Door de coronamaatregelen zijn veel ondernemers in het MKB hard getroffen in hun voortbestaan. Hele sectoren zijn gesloten zoals horeca, retail en de reis- en cultuurbranche maar ook veel andere MKB-bedrijven kunnen niet op een normale manier zaken doen en dreigen beperkt te worden in hun bedrijfsactiviteiten. Omdat de onrust onder bedrijven hand over hand toeneemt, is het belangrijk dat ondernemers nu een oplossing vinden voor hun situatie.

Open blijven #stayopen
Bij veel bedrijven stroomt het geld weg zonder zicht op verbetering. Het is daarom van belang de continuïteit te waarborgen, onafhankelijk van eventuele overheidssteun. Dit kan door een crisisconsultant te raadplegen die adviseert hoe ondernemers hun bedrijf volledig legaal open kunnen houden en de omzet weer op peil kunnen brengen. Ervaren adviseur Trix Vertogen biedt ondernemers een passende oplossing voor hun situatie via een gratis en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak via info@worldpr.co of tel. +31 – 6248 37191.

Over worldpr.co
Worldpr.co is het adviesbureau van Trix Vertogen dat zich volledig richt op het helpen van bedrijven in crisissituaties. Als ervaren consultant is zij vertrouwd met het acuut veranderen van koers wanneer de omstandigheden hierom vragen. Met ruim 25 jaar ervaring in bedrijfsleven, overheid en media zijn haar kennis en inzicht van onschatbare waarde voor ondernemers die hun bedrijf willen redden en op de hoogte willen zijn van toekomstige maatschappelijk-economische ontwikkelingen.

Meer informatie:

Trix Vertogen, www.worldpr.co  E-mail: info@worldpr.co Tel. +31 – 6248 37191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *