Nieuwe speler in de Europese diamant sector: Makdis diamonds & jewelry uit Istanbul opent eerste zaak in Maastricht.

Makdis diamonds & jewelry uit Istanbul opent eerste zaak in Maastricht

Fatih Gunes (33) nam 6 jaar geleden het besluit om in het familiebedrijf van zijn neef Yahya Dede te stappen en hij heeft er geen moment spijt van. Fatih heeft in Duitsland gestudeerd en is onlangs met zijn gezin naar het mooie Maastricht verhuisd.

Makdis is gestart als een klein diamantzetters bedrijf in Istanbul en is nu uitgegroeid tot een groothandelaar en retailer met meer dan 150 verkooppunten in 5 verschillende landen wereldwijd.

Diamantjuwelen tegen een eerlijke prijs

Makdis maakt excellente diamantjuwelen tegen een eerlijke prijs. Dit is o.a. mogelijk door in grote aantallen in te kopen. De diamantjuwelen worden in eigen ateliers in Istanbul vervaardigd. Hiermee worden extra kosten bespaard en zo kan er een mooie prijs-kwaliteitsverhouding worden aangehouden.

Makdis in Maastricht

Nederland is als eerste land gekozen om voet aan grond in Europa te zetten. Dit vanwege de strategische ligging en het prachtige oude karakter van Maastricht.

Het doel is om binnen vijf jaar 10 Makdis winkels openen te openen, deels in franchise. Daarnaast streeft Makdis ernaar minimaal 250 verkooppunten te hebben in Europa, zodat nog meer mensen kunnen genieten van de diamantenjuwelen van MAKDIS.

De officiële opening vindt plaats op vrijdag 16 september 2022.

Makdis maakt gebruik van oude ambachten en nieuwe technologieën

De handgemaakte diamantjuwelen zijn vervaardigd met de juwelencultuur van de Grand Bazaar van Istanbul in gedachten. Hierbij houdt MAKDIS vast aan vijf eeuwen oude historische erfgoed en tradities van het ambacht in juwelen.

Tegelijkertijd wordt ook gebruik gemaakt van ontwikkelingen en esthetiek van deze tijd. Zo kunnen diamantjuwelen van Makdis naar persoonlijke smaak en inzicht van de klant worden aangepast. De mogelijkheden zijn hierin vrijwel oneindig.

Noot voor de redactie                                                                                                         

Meer informatie en beeld opvragen via pr@makdisjewelry.nl of te bellen naar 0648128484.

Voor het bijwonen van de officiële opening van de Makdis winkel op vrijdag 16 september om 14:00 uur graag mailen naar pr@makdisjewelry.nl

 

Makdis | Grote gracht 8| 6211SW Maastricht| T 034 556 430 | M 06 48128484

@makdis.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *