Crisisconsultant haalt mkb ondernemers uit de crisis

 

Ondernemers in het mkb worden allemaal geraakt door de crisis. Ongeveer de helft van de horeca denkt over een jaar zelfs niet meer te bestaan. (Bron: CBS, december 2022) Sommigen zijn er al mee gestopt omdat werken voor de energierekening en huur letterlijk niets meer oplevert en dus zinloos is.

Wat kunnen ondernemers doen?
Er zijn een heleboel dingen die men kan doen om de crisis en inflatie te bezweren. Bedrijven in het mkb hoeven niet ten onder te gaan als ze actie ondernemen. Iedere ondernemer heeft in de loop der tijd blinde vlekken ontwikkeld en dat is normaal. Daarom is een crisisconsultant die je helpt om nieuwe kansen en mogelijkheden te zien geen overbodige luxe. Crisisconsultant Beatrix Vertogen adviseert ondernemers hoe ze uit de crisis kunnen komen en weer meer omzet kunnen genereren. Ook helpt ze bedrijven met kostenbesparingen, het tegengaan van inflatie en nieuwe vormen van klantenbinding.

Nieuwe dienst
De Succescombi is een nieuwe dienst die de beste en meest succesvolle adviezen bevat waarmee ondernemers direct succesvoller worden. Het is bovendien een kortlopend traject waardoor men nergens aan vast zit. De Succescombi pakt direct de grootste problemen aan en biedt op maat gesneden oplossingen om uit de crisis te komen. Ondernemers krijgen hulp bij alle uitdagingen waar ze op dit moment mee te maken hebben.

Snelle beslissers ontvangen 2 weken extra gratis ondersteuning. Dat betekent in plaats van vier weken, nu zes weken lang ondersteuning en advies op maat. Meer informatie:
https://www.beatrixvertogen.com/succescombi.html

Meer weten of direct boeken:
Neem contact op met crisisconsultant Beatrix Vertogen. Kijk op www.beatrixvertogen.com voor email en WhatsApp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *